Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 | 21:38
Αρχική Αττική Σε πλήρη ετοιμότητα ο Δήμος Γαλατσίου ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων

Σε πλήρη ετοιμότητα ο Δήμος Γαλατσίου ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων

Ανοικτή από το Σάββατο η θερμαινόμενη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου στο δημαρχείο

newsroom |

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται οι υπηρεσίες του Δήμου Γαλατσίου ενόψει του επερχόμενου κύματος κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει και την Αττική, από το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου.

Γι’ αυτό το λόγο θα παραμείνει ανοικτή, από το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου η θερμαινόμενη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου «Θάνος Κωτσόπουλος», στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου (Αρχιμήδους 2 και Ιπποκράτους), προκειμένου να φιλοξενηθούν όσοι πολίτες το έχουν ανάγκη, προκειμένου να προστατευτούν από την κακοκαιρία «Μήδεια».

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Γαλατσίου αναφέρεται:

«Ο Δήμος Γαλατσίου, μετά την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για επιδείνωση του καιρού τις επόμενες μέρες με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες στην περιοχή της Αττικής, θέτει σε επιφυλακή τις υπηρεσίες του και ειδικότερα το Ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου, καθώς και το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας, που θα βρίσκονται σε επιφυλακή για οτιδήποτε χρειαστεί.

Τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας για όλο το 24ωρο:

Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας, Μπριόλας Στάθης (κιν. 6947737050).

Αρμόδιος Υπάλληλος Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Σιώτας (κιν. 6944223749).

Ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου: τηλ. 213-2055335 και 213-2055336.

Ο Δήμος Γαλατσίου βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος προκύψει και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα.

Παρακαλούνται οι πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ και να διαβάσουν τις οδηγίες που είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Δήμου Γαλατσίου (www.galatsi.gov.gr) και στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr)».

Τελευταία Νέα