Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 | 02:29
Αρχική Αττική Δυτικά Προάστια Πτώση γυναίκας στις γραμμές του Μετρό στο Αιγάλεω – Απεγκλωβίστηκε τραυματισμένη

Πτώση γυναίκας στις γραμμές του Μετρό στο Αιγάλεω – Απεγκλωβίστηκε τραυματισμένη

newsroom |

Επιχείρηση απεγκλωβισμού από την Πυροσβεστική – Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο – Λόγω του περιστατικού έκλεισαν προσωρινά οι σταθμοί Αιγάλεω και Αγία Μαρίνα

Συναγερμός σήμανε γύρω στις 15:30 το μεσημέρι του Σαββάτου, καθώς μία γυναίκα περίπου 45-50 ετών έπεσε -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- στις γραμμές του Μετρό στο σταθμό Αιγάλεω.

Η άτυχη γυναίκα παγιδεύτηκε στις ράγες, ενώ υπήρξε άμεση κινητοποίηση από την Πυροσβεστική, με εννέα πυροσβέστες και τρία οχήματα να επιχειρούν και να καταφέρνουν μετά από περίπου μία ώρα να την απεγκλωβίσουν.

Τελικά, η γυναίκα παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε τραυματισμένη σε νοσοκομείο, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες. Λόγω του περιστατικού έκλεισαν προσωρινά οι σταθμοί Αιγάλεω και Αγία Μαρίνα, ενώ μετ’ εμποδίων διεξαγόταν η κίνηση των συρμών στα τμήματα Δημοτικό Θέατρο – Αγία Βαρβάρα και Ελαιώνας – Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση υπήρξε αποκατάσταση της κυκλοφορίας στη Γραμμή 3 του Μετρό και η κίνηση των συρμών -μετά από αρκετή ώρα- διεξάγεται κανονικά σε ολόκληρο το δίκτυο.

Τελευταία Νέα