Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022 | 00:25
Αρχική Αττική Νότια Προάστια Προσφορά τριών αναπηρικών αμαξιδίων για σκύλους στον Δήμο Αγ. Δημητρίου

Προσφορά τριών αναπηρικών αμαξιδίων για σκύλους στον Δήμο Αγ. Δημητρίου

newsroom |

Η ομάδα του “Vale_wheelsproject2006” προχώρησε σε μία αξιέπαινη πρωτοβουλία για τους τετράποδους φίλους μας – Μ. Ανδρούτσου: Παρόμοιες συνεργασίες θα συνεχιστούν για να ξαναδώσουν ζωή στα σκυλάκια με αναπηρία

Μια συγκινητική προσφορά προς τον Δήμο Αγίου Δημητρίου, με τη διάθεση τριών αναπηρικών αμαξιδίων για σκύλους, έγινε δεκτή το πρωί του Σαββάτου (16/4) από την δήμαρχο Μαρία Ανδρούτσου και τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο σε θέματα διαχείρισης αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων & αντιδήμαρχο Οικονομικών, Γιάννη Παναγόπουλο.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του “Vale_wheelsproject2006” προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση, κάτι το οποίο δεν γίνεται για πρώτη φορά καθώς η εθελοντική αυτή πρωτοβουλία έχει αναπτυχθεί εδώ και αρκετό διάστημα, δωρίζοντας αναπηρικά αμαξίδια σε δήμους και φιλοζωικές οργανώσεις, προκειμένου κανένα ζωάκι με προβλήματα αναπηρίας να μη μείνει χωρίς πρόσβαση στις βόλτες του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του “Vale_wheelsproject2006” αποτελείται από την ηθοποιό Ευγενία Σαμαρά, την τραγουδίστρια Εβελίνα Νικόλιζα, τον αντιδήμαρχο Π. Φαλήρου Κωνσταντίνο Χαρδαβέλα, τον δικηγόρο Σίμο Χριστοφάκη και τον επαγγελματία πυγμάχο Στέλιο Παπαδόπουλο.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ απ’ όλους και όλες εμάς, με την ευχή και την ελπίδα πως τέτοιες συνεργασίες θα συνεχιστούν για να ξαναδώσουν ζωή στα σκυλάκια με αναπηρία», ανέφερε σχετικά η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου.

Τελευταία Νέα