Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 | 12:05
ΑρχικήΑττικήΔυτική Αττική«Πράσινο φως» από το Ελεγκτικό Συνέδριο για την έναρξη των έργων στην...

«Πράσινο φως» από το Ελεγκτικό Συνέδριο για την έναρξη των έργων στην Κινέτα

newsroom |

Την είδηση γνωστοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Λευτέρης Κοσμόπουλος

Το «πράσινο φως» δόθηκε τη Δευτέρα από το Ελεγκτικό Συνέδριο για την έναρξη των αντιπλημμυρικών έργων και των έργων αποκατάστασης των υποδομών στην πολύπαθη Κινέτα.

Όπως ενημέρωσε σχετικά ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Λευτέρης Κοσμόπουλος, με απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου μπήκε ένα οριστικό τέλος σε μια χρονοβόρα διαδικασία δικαστικών προσφυγών αλλά και σειράς καταγγελιών της αντιπολίτευσης, που μοναδικό αποτέλεσμα είχαν τις μεγάλες καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση των έργων στην πολύπαθη περιοχή.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, η Περιφέρεια Αττικής μπορεί πλέον να δρομολογήσει άμεσα την έναρξη των εργασιών για την αποκατάσταση των ζημιών τόσο από τις πλημμύρες όσο και από το φαινόμενο «Γηρυόνης».

«Αφήνουμε πίσω τις καταστροφές και αποκαθιστούμε το φυσικό κάλλος, την προσβασιμότητα και τη θελκτικότητα σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Αττικής. Η Κινέτα, ήρθε η ώρα να ξαναγίνει το «διαμάντι» της Δυτικής Αττικής, για τους κατοίκους της αλλά και για τους επισκέπτες της», σχολίασε ο κ. Κοσμόπουλος.

Τελευταία Νέα