Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 | 21:43
Αρχική City Stories Πετρούπολη: Άνοιξε η αυλαία στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας

Πετρούπολη: Άνοιξε η αυλαία στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας

newsroom |

Στ. Βλάχος, δήμαρχος Πετρούπολης: «Δώσαμε «μάχη» με τον χρόνο για να προγραμματίσουμε αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες για όλη την καλοκαιρινή περίοδο»

Ο Δήμος Πετρούπολης διοργανώνει και φέτος το “Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας”, σεβόμενος την αδιάλειπτη λειτουργία του τα τελευταία 38 χρόνια, την ιστορία του και την καθοριστική συμβολή του στον πολιτισμό.

Ένας εκ των σημαντικότερων πολιτιστικών θεσμών της Δυτικής Αθήνας αλλά και ολόκληρου του Λεκανοπεδίου, ξεκίνησε στις 11 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Οκτωβρίου.

«Σε πείσμα των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνουμε λόγω της πανδημίας, η διοίκηση του Δήμου Πετρούπολης με το που δόθηκε το «πράσινο φως» σχετικά με τη λειτουργία των θεάτρων κατάφερε, δίνοντας «μάχη» με τον χρόνο, να προγραμματίσει αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες για όλη την καλοκαιρινή περίοδο», αναφέρει σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Πετρούπολης, Στέφανος Βλάχος.

«Θα συνεχίσει έτσι να προσφέρει μοναδικές ανάσες πολιτισμού στους κατοίκους της πόλης μας, αλλά και στους επισκέπτες άλλων δήμων, όπως γίνεται επί σειρά ετών, σε μια προσπάθεια να κρατήσει «ζωντανό» τον θεσμό ώστε να συνεχίσει να αποτελεί κοιτίδα πολιτισμού και πηγή έμπνευσης», προσθέτει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Πετρούπολης.

Στο πλαίσιο του “Διεθνούς Φεστιβάλ Πέτρας” θα πραγματοποιηθούν οι περισσότερες από τις πλέον αξιόλογες επαγγελματικές θεατρικές και μουσικές παραγωγές, στοχεύοντας στην υλοποίηση ενός προγράμματος αντάξιου της ιστορίας του Φεστιβάλ, με διάθεση ο Δήμος Πετρούπολης να στηρίξει τους ανθρώπους του πολιτισμού και όπως τονίζουν οι αρμόδιοι της δημοτικής αρχής, πάντα με γνώμονα τη δημόσια υγεία και προσπαθώντας αυτή να διασφαλιστεί με τον αρτιότερο τρόπο.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα του φετινού “Διεθνούς Φεστιβάλ Πέτρας”

Τελευταία Νέα