Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 | 23:44
Αρχική Αττική Πειραιάς Παύλος Φύσσας: Αντιφασιστικές πορείες στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα δέκα...

Παύλος Φύσσας: Αντιφασιστικές πορείες στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα δέκα χρόνια μετά τη δολοφονία του

newsroom |

Σήμερα η ετήσια πορεία μνήμης προς τιμή του, δολοφονημένου από τη Χρυσή Αυγή, Παύλου Φύσσα – Κλειστοί το μεσημέρι οι σταθμοί του Μετρό «Κορυδαλλός» και «Μανιάτικα»

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στο Κερατσίνι. Την 10η επέτειο της δολοφονίας οργανώνονται κινητοποιήσεις και πορείες σε όλη τη χώρα.

Στην Αττική έχει προγραμματισθεί συλλαλητήριο στις 17:30 στο μνημείο Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι. Όσον αφορά τη Θεσσαλονίκη, έχει δοθεί κάλεσμα για συγκέντρωση και πορεία στις 17:30 στην Καμάρα, από αντιφασιστικές συλλογικότητες.

Παράλληλα, κλείνουν σήμερα στις 15:30 οι σταθμοί του Μετρό «Κορυδαλλός» και «Μανιάτικα» με εντολή της ΕΛ.ΑΣ.

Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς δίχως να πραγματοποιούν στάση. Οι σταθμοί θα επαναλειτουργήσουν με νεότερη εντολή της ΕΛ.ΑΣ.

Η διαδήλωση θα ξεκινήσει με συγκέντρωση στο μνημείο του Παύλου Φύσσα, στο σημείο όπου έπεσε νεκρός από το χέρι του καταδικασθέντα χρυσαυγίτη Ρουπακιά, επί της λεωφόρου που φέρει το όνομά του στην Αμφιάλη. Θα ακολουθήσει πορεία στη μάντρα του Μπλόκου της Κοκκινιάς. Η προσυγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 17:30.

 Ακολουθήστε το attica24 σε FacebookTwitterInstagram και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα