Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 | 00:47
Αρχική Αττική Νότια Προάστια Π. Φάληρο: Ανοίγει ο δρόμος για το υπόγειο πάρκινγκ στον Φλοίσβο

Π. Φάληρο: Ανοίγει ο δρόμος για το υπόγειο πάρκινγκ στον Φλοίσβο

newsroom |

Υπεγράφη η σύμβαση μελέτης μεταξύ δήμου – αναδόχου για το έργο υπόγειας στάθμευσης οχημάτων στην περιοχή του Φλοίσβου

Άνοιξε ο δρόμος για την εκπόνηση της μελέτης κατασκευής του υπόγειου πάρκινγκ στην περιοχή του Φλοίσβου, μετά τις υπογραφές της σχετικής σύμβασης του έργου με την ανάδοχο εταιρεία, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (27/1) στο δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου.

Το έργο της υπόγειας στάθμευσης οχημάτων χρηματοδοτείται από πόρους του προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», με στόχο να επιλυθεί το χρόνιο πρόβλημα στάθμευσης της πιο πυκνοκατοικημένης περιοχής του Παλαιού Φαλήρου.

Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος, ανέφερε:

«Είναι μια μεγάλη ημέρα για την πόλη μας, για τους κατοίκους της, τους δημότες και τους επισκέπτες, έχοντας πλέον δρομολογήσει ως δημοτική αρχή, αυτό το σπουδαίο έργο υποδομής και ποιότητας ζωής, με καθοριστική λύση στο χρόνιο ζήτημα στάθμευσης των οχημάτων. Το σημαντικό έργο του υπόγειου πάρκινγκ στον Φλοίσβο θα δώσει παράλληλα νέα πνοή στο εμπορικό κέντρο της πόλης, συμβάλλοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου.

Θέλω να ευχαριστήσω για την προσπάθεια και τη συμβολή τους, την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου και όλους τους συνεργάτες μας, που ανταποκρίθηκαν στις μεγάλες απαιτήσεις του έργου».

Τελευταία Νέα