Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 | 00:19
Αρχική Αθλητισμός Ολυμπιακός ΣΦΠ: Σημαντικό βήμα για την κατασκευή υπερσύγχρονου κολυμβητηρίου στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός ΣΦΠ: Σημαντικό βήμα για την κατασκευή υπερσύγχρονου κολυμβητηρίου στο ΣΕΦ

newsroom |

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακηρύχθηκε ανάδοχος για την κατασκευή του Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού σε έκταση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Το πρώτο βήμα για την πραγματοποίηση ενός μεγάλου στόχου και ονείρου για τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό, πραγματοποιήθηκε με την ανακήρυξη του συλλόγου ως αναδόχου, για την εκμίσθωση και κατασκευή Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού στο χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» αναλαμβάνουν, με εγγυητή τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, την κατασκευή ενός υπερσύγχρονου κολυμβητηρίου, με δύο πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων και δυο βοηθητικές δεξαμενές για χρήση από τις ακαδημίες, καθώς και υποστηρικτικούς χώρους.

Σημειώνεται ότι η διαγωνιστική διαδικασία έγινε για πρώτη φορά με καινοτόμο και απόλυτα διαφανή και αυστηρό τρόπο, που ξεκίνησε αρχικά με πρόσκληση γενικού επενδυτικού ενδιαφέροντος και ακολούθησε ο διαγωνισμός με συγκεκριμένες προδιαγραφές, προκειμένου να βρεθεί ο ανάδοχος.

«Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για τον σύλλογο. Το υπερσύγχρονο κολυμβητήριο θα εξασφαλίσει τη μελλοντική ανάπτυξη των υδάτινων σπορ, ενώ ταυτόχρονα θα αποτελέσει ένα έργο πνοής για τον Πειραιά και την ευρύτερη περιοχή και ένα αθλητικό κόσμημα για την Ελλάδα», τόνισε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, και συνέχισε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκόμενους, που με σκληρή δουλειά συνέβαλαν στο να γίνει πραγματικότητα ένα όνειρο δεκαετιών. Εγγυητής του όλου εγχειρήματος είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, χωρίς την υποστήριξη του οποίου δεν θα ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί αυτό το μεγάλο όνειρο της Ολυμπιακής οικογένειας. Θέλω να τον ευχαριστήσω, γιατί για μια ακόμα φορά ήταν συνεπής στις εξαγγελίες του και κάνει πραγματικότητα κάθε μέρα το όραμά του για έναν Ολυμπιακό που θα κυριαρχεί σε Ελλάδα και Ευρώπη σε όλα τα σπορ».

Νωρίτερα, η διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας είχε γνωστοποιήσει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για την κατασκευή και εκμίσθωση του Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού και Πολιτισμού (Κ.ΥΔ.Α.Π.) στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ, αναφέροντας στη σχετική ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας κατά την 50η Συνεδρίασή του στις 9-9-2021 ομόφωνα ενέκρινε το με αριθ. Πρωτ. Φ31/30307/6-9-2021 πρακτικό συνεδρίασης γνωμοδοτικής επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού για την κατασκευή και εκμίσθωση του Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού και Πολιτισμού (ΚΥΔΑΠ) στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ και την κατακύρωση του διαγωνισμού στον «Ολυμπιακό Σύνδεσμο Φιλάθλων Πειραιώς – ΟΣΦΠ».

Τελευταία Νέα