Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 | 08:42
Αρχική Αττική Ανατολική Αττική Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου: Ολοκληρώθηκε η μεταφορά του δικτύου ύδρευσης στο Κόκκινο Λιμανάκι

Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου: Ολοκληρώθηκε η μεταφορά του δικτύου ύδρευσης στο Κόκκινο Λιμανάκι

newsroom |

Εντός χρονοδιαγράμματος και η μεταφορά του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή του οικισμού του Νέου Πόντου

Ολοκληρώθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα από το Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου και την Υπηρεσία Ύδρευσης, όλες οι απαιτούμενες εργασίες και η δημιουργία των υποδομών για τη μεταφορά  του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή Κόκκινο Λιμανάκι από το Δήμο Μαραθώνα στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου.

Πιο συγκεκριμένα, τοποθετήθηκε μειωτής πίεσης ώστε το πεπαλαιωμένο δίκτυο υδροδότησης να αντέξει τις πιέσεις του σύγχρονου δικτύου του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου και οι πολίτες να υδροδοτούνται χωρίς τα προβλήματα που μέχρι σήμερα είχαν από τη χρήση του παλαιού δικτύου του όμορου δήμου.

Παράλληλα, προχωρά ταχύτατα και εντός των καθορισμένων χρονοδιαγραμμάτων η διαδικασία εγκατάστασης των απαιτουμένων υποδομών και στην περιοχή του οικισμού του Ν. Πόντου, προκειμένου να επιτευχθεί η επαύξηση της πίεσης του δικτύου, που είναι απαραίτητη για την ομαλή υδροδότηση και σύμφωνα με τις καθορισμένες προδιαγραφές.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, η Υπηρεσία Ύδρευσης και το σύνολο των εργαζομένων παραμένουν σε συνεχή επαγρύπνηση, ώστε να αντιμετωπιστούν και να διορθωθούν άμεσα οποιαδήποτε προβλήματα ενδεχομένως θα προκύψουν στην καθημερινή εφαρμογή και λειτουργία του. Για την άμεση επέμβαση της Υπηρεσίας και την αντιμετώπιση προβλημάτων, οι πολίτες μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 2294321060 και 6986398660.

«Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου επαναλαμβάνει την έκκλησή του, σε όσους από τους συμπολίτες μας – χρήστες του παλαιού δικτύου του Μαραθώνα, δεν έχουν καταθέσει ακόμη αίτηση σύνδεσης για τη μεταφορά τους στο νέο δίκτυο Ραφήνας-Πικερμίου, να προσέλθουν στην υπηρεσία, με μια απλή αίτηση, ώστε να άμεσα να γίνουν οι συνδέσεις τους», επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

Τελευταία Νέα