Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 | 18:10
Αρχική Αττική Νότια Προάστια Ο «Δρόμος των Ερωτευμένων» το προσεχές διήμερο στη Γλυφάδα

Ο «Δρόμος των Ερωτευμένων» το προσεχές διήμερο στη Γλυφάδα

newsroom |

13 και 14 Φεβρουαρίου, στον πεζόδρομο της Γρ. Λαμπράκη, εορταστικές δράσεις από τον Δήμο Γλυφάδας για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Σε «Δρόμο των Ερωτευμένων» μετατρέπεται το επόμενο διήμερο ο «Δρόμος των Ποιητών» (Γρ. Λαμπράκη) στη Γλυφάδα. Έτσι, την Κυριακή και τη Δευτέρα 13-14 Φεβρουαρίου, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης των νοτίων προαστίων θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στις εορταστικές δράσεις που διοργανώνει ο δήμος για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

«Αυτή την Κυριακή και τη Δευτέρα, ο «Δρόμος των Ποιητών» γίνεται και «Δρόμος των Ερωτευμένων». Μια μεγάλη, διήμερη γιορτή, που θα τη χαρούμε όλοι μαζί: Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ και της Κυριακής και της Δευτέρας, 13 και 14 Φεβρουαρίου, σας περιμένουμε στον καινούργιο μας πεζόδρομο στη Λαμπράκη, μαζί φυσικά με τους στίχους αγαπημένων ποιητών που αποτελούν τη μόνιμη πια συντροφιά μας εκεί», αναφέρει στο μήνυμά του ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου και προσθέτει: «Η γιορτή των ερωτευμένων είναι κάθε μέρα και κάθε στιγμή, εμείς όμως σας υποσχόμαστε ότι αυτό το διήμερο θα είναι πραγματικά γιορτινό και ξεχωριστό».

Στον πεζόδρομο της Γρ. Λαμπράκη θα υπάρχει ζωντανή μουσική με πιάνο, καθώς και εκατοντάδες κόκκινα μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς, όπως και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Τον συντονισμό των δράσεων έχει η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας, πρώην αντιδήμαρχος Άννυ Καυκά.

Τελευταία Νέα