Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022 | 02:04
Αρχική Αττική Νότια Προάστια Νέοι υπόγειοι κάδοι ανακύκλωσης στον Άλιμο

Νέοι υπόγειοι κάδοι ανακύκλωσης στον Άλιμο

newsroom |

Το επόμενο διάστημα θα τοποθετηθούν επιπλέον υπόγειοι κάδοι ανακύκλωσης χαρτιού και πλαστικού και σε άλλα σημεία της πόλης

Ολοκληρώθηκε σήμερα, Τρίτη 22 Νοεμβρίου, η τοποθέτηση τεσσάρων νέων διπλών υπόγειων κάδων ανακύκλωσης για χαρτί και πλαστικό στον Δήμο Αλίμου.

Όπως ενημέρωσε σχετικά ο δήμος, με την πολύτιμη βοήθεια της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΣΔΝΑ, που κάλυψαν εξολοκλήρου το κόστος για την αγορά και την τοποθέτηση των προηγμένων αυτών συστημάτων, συγκεντρώνονται για ανακύκλωση αποκλειστικά χαρτί και πλαστικό στους υπόγειους κάδους που βρίσκονται στις γωνίες των οδών:

Αυξεντίου & Θουκυδίδου

Ρ.Πόγγη & Βαλλιάνου

Κύπρου & Δωδεκανήσου

Μουλοπούλου & Θ. Αννίνου

Ο Δήμος Αλίμου απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες να ρίχνουν αποκλειστικά χαρτί και πλαστικό στους υπόγειους αυτούς κάδους, όπως ακριβώς γράφουν τα ενημερωτικά αυτοκόλλητα που βρίσκονται επάνω στους κάδους.

Το επόμενο διάστημα θα τοποθετηθούν και επιπλέον υπόγειοι κάδοι ανακύκλωσης και σε άλλα σημεία της πόλης.

«Όλοι μαζί, Δήμος, Περιφέρεια και πολίτες, ας κάνουμε τον Άλιμο υπόδειγμα υπεύθυνης και οικολογικής διαχείρισης των απορριμμάτων μας! Το χρωστάμε στην επόμενη γενιά!», αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Δήμος Αλίμου.

Τελευταία Νέα