Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 | 00:38
Αρχική Πολιτική Νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η Πόπη Τσαπανίδου - Η ανάρτηση Τσίπρα

Νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η Πόπη Τσαπανίδου – Η ανάρτηση Τσίπρα

newsroom |

Η πολύπειρη δημοσιογράφος είχε αποχωρήσει νωρίτερα από τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN – Αντικαθιστά τον Νάσο Ηλιόπουλο, που θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών

UPD – Τελευταία Ενημέρωση 18:36

Η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου, παραιτήθηκε το πρωί της Τετάρτης από τη θέση της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN, όπως ανακοίνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός και εν συνεχεία γνωστοποιήθηκε ότι αναλαμβάνει από τη νέα χρονιά καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, καλωσόρισε την Πόπη Τσαπανίδου και ανέφερε χαρακτηριστικά:

Το 2023 δικαιούμαστε όλοι να είναι μια καλύτερη χρονιά.

Η χρονιά της μεγάλης νίκης και της πολιτικής αλλαγής.

Που θα έρθει μια ώρα αρχύτερα, αν εμείς οι ίδιοι γίνουμε η αλλαγή που προσδοκούμε.

Από τη νέα χρονιά εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα είναι η Πόπη Τσαπανίδου. Την καλωσορίζω και την ευχαριστώ που αποδέχτηκε την πρότασή μας. 

Η Πόπη, εξαιρετική δημοσιογράφος, σύγχρονη γυναίκα και μητέρα, είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στον κοινό μας αγώνα. 

Θέλω να ευχαριστήσω τον Νάσο Ηλιόπουλο, που με μαχητικότητα και επάρκεια μας εκπροσώπησε μέχρι σήμερα. Θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας και ταυτόχρονα από τη θέση του υπευθύνου στρατηγικής επικοινωνίας, θα συνεχίσει να συμβάλλει στην εκλογική μας μάχη.

Λίγη ώρα νωρίτερα, το OPEN ανακοίνωσε την παραίτηση της Πόπης Τσαπανίδου από τη θέση της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Το κανάλι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει πως η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων αποφάσισε να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους και την ευχαριστεί για την προσφορά της.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Το ΟΡΕΝ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία παραιτείται για προσωπικούς λόγους.

Από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας προσέφερε πολλά στην προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης της αξιοπιστίας και αντικειμενικότητας του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων. Το ΟΡΕΝ την ευχαριστεί θερμά για την προσφορά της».

Ευχές κυβερνητικού εκπροσώπου Γ. Οικονόμου

Την ευχή του να συμβάλλει η νέα εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, στη γόνιμη πολιτική αντιπαράθεση με τεκμήρια και επιχειρήματα, εξέφρασε με ανάρτησή του στο twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου ανέφερε συγκεκριμένα:

Καταρχάς, θα ήθελα να ευχηθώ ευόδωση στα επόμενα σχέδια του κ. Ηλιόπουλου. Εύχομαι η κ. Τσαπανίδου, η οποία αλλάζει μετερίζι, να συμβάλλει, εκ του ρόλου της, στη γόνιμη πολιτική αντιπαράθεση, με επιχειρήματα και τεκμήρια.

Τελευταία Νέα