Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 | 02:53
ΑρχικήΑττικήΔυτική ΑττικήΝαυπηγεία Ελευσίνας: Συνάντηση Δρίκου - Ξενοκώστα

Ναυπηγεία Ελευσίνας: Συνάντηση Δρίκου – Ξενοκώστα

newsroom |

Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση του δημάρχου Μάνδρας-Ειδυλλίας με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ONEX

Συνάντηση με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ONEX Shipyards & Technologies Group, Πάνο Ξενοκώστα, πραγματοποίησε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας, Αρμόδιος Δρίκος.

Στο πλαίσιο της θεσμικής επίσκεψης, οι κ.κ. Δρίκος – Ξενοκώστας αντάλλαξαν απόψεις και συζήτησαν -μεταξύ άλλων- για την πρόσφατη επένδυση του αμερικανικού ομίλου DFC, η οποία αφενός θα αναβαθμίσει τις υποδομές των Ναυπηγείων και αφετέρου θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας συμβάλλοντας στη μείωση του ποσοστού ανεργίας της ευρύτερης περιοχής.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ενημέρωση, η καλή διάθεση των δυο πλευρών επικράτησε στην πρόσφατη συνάντηση, δημιουργώντας καλούς οιωνούς για μελλοντική συνεργασία.

Σε δήλωσή του ο νεοκλεγείς δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας, Αρμόδιος Δρίκος, ανέφερε: «Θέλω να συγχαρώ θερμά τον κ. Ξενοκώστα για τις προσπάθειες που έχει κάνει, προκειμένου να υλοποιηθεί το όραμά του για να αποκτήσουν και πάλι τα Ναυπηγεία τη χαμένη τους αίγλη, αλλά και να αναπτυχθούν, προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον. Τέτοιες ενέργειες μόνο θετικό αντίκρισμα μπορούν να προσφέρουν στην κοινωνία, στις τοπικές επιχειρήσεις αλλά και στους κατοίκους των όμορων δήμων».

 Ακολουθήστε το attica24 σε FacebookTwitterInstagram και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα