Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 | 13:22
ΑρχικήΑττικήΔυτική ΑττικήΜέγαρα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων στη νέα εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου

Μέγαρα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων στη νέα εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου

newsroom |

Η Τροχαία συστήνει στους διερχόμενους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των οδικών εργασιών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις βρίσκονται σε ισχύ από σήμερα (18/2) και έως το τέλος Ιουνίου, στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος των Μεγάρων, λόγω εκτέλεσης έργων.

Όπως ανακοίνωσε η Τροχαία:

«Λόγω εκτέλεσης εργασιών, κατά το χρονικό διάστημα από 18.02.2022 έως 30.06.2022 και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα πραγματοποιούνται οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, περιοχής Δήμου Μεγαρέων, στον H/Κ Μεγάρων, μεταξύ των χ/θ 38,700 και 39,250, ως εξής:

– Μετατόπιση των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας προς το αριστερό και μικρό τμήμα του δεξιού κλάδου του αυτοκινητοδρόμου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

– Αποκλεισμός βορείου τμήματος του δεξιού κλάδου του αυτοκινητόδρομου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των έργων, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τρεις (3) λωρίδες κυκλοφορίας (πλάτους 3,25μ. η αριστερή και η μεσαία, 3,50μ. η δεξιά) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση».

Τελευταία Νέα