Τρίτη, 20 Μαΐου 2025 | 06:57
ΑρχικήΑττικήΒόρεια ΠροάστιαΜαζική ανταπόκριση για rapid test σε Παπάγου και Χολαργό - Τι έδειξαν...

Μαζική ανταπόκριση για rapid test σε Παπάγου και Χολαργό – Τι έδειξαν τα αποτελέσματα

newsroom |

Διενεργήθηκαν συνολικά 1.205 rapid tests και βρέθηκαν 6 θετικά κρούσματα

Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο οι δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test) που διενήργησε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού, κατά το διήμερο 26 και 27 Μαρτίου.

Όπως ενημέρωσε σχετικά ο δήμος, σε σύνολο 1.205 rapid tests, εντοπίστηκαν συνολικά έξι πολίτες θετικοί στον κορωνοϊό, για τους οποίους ακολουθείται ήδη η προβλεπόμενη διαδικασία ιχνηλάτησης και καραντίνας.

Αναλυτικότερα, την Παρασκευή 26/3 διενεργήθηκαν συνολικά 375 τεστ σε πεζούς στην πλατεία Φανερωμένης στο Χολαργό, με 4 θετικά αποτελέσματα. Το Σάββατο 27/3 διενεργήθηκαν συνολικά 830 έλεγχοι, με τη μέθοδο drive through, στην οδό 8ης Μεραρχίας Παπάγου (πρώην Πεντέλης), με 2 θετικά αποτελέσματα.

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού ευχαρίστησε τον ΕΟΔΥ και το προσωπικό του για την επιτυχημένη διαδικασία εξέτασης των κατοίκων στις δύο περιοχές.

Τελευταία Νέα