Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 | 21:29
Αρχική Αττική Βόρεια Προάστια Μαρούσι: Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου κατά της μετατροπής δύο σχολείων σε Πειραματικά

Μαρούσι: Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου κατά της μετατροπής δύο σχολείων σε Πειραματικά

newsroom |

Ενάντια στην κατάργηση και μετατροπή του 1ου Γυμνασίου και του 1ου Γενικού Λυκείου Αμαρουσίου, τάσσεται το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης

Την πλήρη αντίθεσή του στη μετατροπή του 1ου Γυμνασίου και του 1ου Γενικού Λυκείου Αμαρουσίου σε Πειραματικά, εκφράζει το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μέσω ψηφίσματος που εξέδωσε στην πρόσφατη συνεδρίασή του στις 12 Απριλίου.

Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης και ήρθε σε συνέχεια της επιστολής του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, προς την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων και ειδικότερα προς την υπουργό Νίκη Κεραμέως.

Στο ψήφισμα που εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου, το οποίο εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία και κατόπιν σχετικής εισήγησης του προέδρου του Δ.Σ. Δημήτρη Σμυρνή, αναφέρεται:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Αμαρουσίου, ψηφίζει την μη κατάργηση του 1ου Γυμνασίου και του 1ου Γενικού Λυκείου και τη μετατροπή αυτών σε πειραματικά. Καλούμε το Υπουργείο Παιδείας ν’ αναθεωρήσει τη συγκεκριμένη απόφαση και δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι θα στηρίξουμε τις οικογένειες και τους γονείς».

Τελευταία Νέα