Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 | 10:35
Αρχική Αττική Ανατολική Αττική Μαραθώνας: Δωρεάν rapid test την Παρασκευή 5 Μαρτίου

Μαραθώνας: Δωρεάν rapid test την Παρασκευή 5 Μαρτίου

newsroom |

Στη διενέργεια δωρεάν rapid test για τους κατοίκους του Μαραθώνα προχωρά, την Παρασκευή 5 Μαρτίου, ο δήμος σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Όπως διευκρινίζεται, η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί έξω από το δημαρχείο Μαραθώνα, πλησίον του Γυμνασίου Μαραθώνα, οδός Σπηλαίου Πανός 24 και θα διαρκέσει από τις 10 το πρωί έως και τις 14:45 το μεσημέρι.

Όλοι οι πολίτες που επιθυμούν να υποβληθούν σε rapid test θα πρέπει να προσέλθουν πεζοί, ενώ απαραίτητη είναι η χρήση μάσκας, καθώς και ο κωδικός 1 στο 13033 πριν τη μετάβαση στο σημείο εξέτασης.

Επίσης, οι πολίτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους, εκτός από έναν αριθμό κινητού που θα πρέπει να δηλωθεί στο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ:

– Αστυνομική ταυτότητα

– αριθμό ΑΜΚΑ

«Για προληπτικούς λόγους και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, τον οποίο ευχαριστώ θερμά για την ανταπόκριση, καλώ τους κατοίκους του δήμου μας να συμμετέχουν στη διεξαγωγή των τεστ γρήγορης ανίχνευσης, έτσι ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική εικόνα της κατάστασης, κόντρα στην παραφιλολογία του διαδικτύου», δηλώνει ο δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας.

Ο Δήμος Μαραθώνος απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες προκειμένου να συνεργαστούν για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας και να τηρηθούν οι αποστάσεις.

Τελευταία Νέα