Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023 | 16:53
Αρχική Αττική Δυτική Αττική Μάνδρα: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Αρμόδιου Δρίκου 📷

Μάνδρα: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Αρμόδιου Δρίκου 📷

newsroom |

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας, κατά την ομιλία του, έθεσε τις βασικές προτεραιότητες και το σχέδιο δράσης που θα αναπτύξει στην πόλη της Μάνδρας, απαντώντας στα πραγματικά προβλήματα των κατοίκων

Με την παρουσία πλήθους κόσμου από τη Μάνδρα αλλά και τις όμορες περιοχές, πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου δημάρχου Μάνδρας – Ειδυλλίας και επικεφαλής του συνδυασμού «Μπροστά, Δυνατά», Αρμόδιου Δρίκου.

Ο κ. Δρίκος, κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του, μετά την τελετή του καθιερωμένου αγιασμού, εξέφρασε τη θλίψη του για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας, δηλώνοντας τη συμπαράστασή του προς τους συμπολίτες μας που δοκιμάστηκαν στην πρόσφατη κακοκαιρία. Ευχαρίστησε δε όλους τους δημότες που στάθηκαν, με την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης, δίπλα στους πλημμυροπαθείς, λέγοντας ότι τα τραύματα όλων, επουλώνονται μόνο μέσα από την προσφορά και την αλληλεγγύη.

Επίσης, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, υπογραμμίζοντας πόσο σημαντική είναι η υποστήριξή τους για το ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας. «Το νέο εκλογικό κέντρο δεν αποτελεί απλώς μια τοποθεσία, αλλά ένα χώρο όπου θα ενισχυθούν οι σχέσεις και θα δημιουργηθούν νέες, με στόχο τον εποικοδομητικό διάλογο μεταξύ διαφορετικών ατόμων που ενώνει ο κοινός τους σκοπός», είπε ο κ. Δρίκος.

Με σύνθημα και όραμα να προχωρήσει ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας «Μπροστά, Δυνατά», όπως είναι και το όνομα του συνδυασμού, ο Αρμόδιος Δρίκος έθεσε τις βασικές προτεραιότητες για το σχέδιο δράσης που θα αναπτύξει στη Δημοτική Ενότητα της Μάνδρας, απαντώντας στα πραγματικά προβλήματα των κατοίκων.

Αναφέρθηκε στην ανάγκη, ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας, να γίνει ένας δήμος ανθεκτικός με αντιπλημμυρικά έργα, μόνιμη παρουσία οχημάτων κατάσβεσης πυρκαγιών κατά την αντιπυρική περίοδο, στενή συνεργασία με την περιφέρεια και αφοσιωμένες ομάδες εθελοντών, αξιοποίηση νέων τεχνολογιών για την πρόληψη και τον έγκαιρο εντοπισμό φυσικών κινδύνων.

Μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα για τη Μάνδρα περιλαμβάνει μία σειρά σημαντικών έργων υποδομής, συντήρηση και επέκταση του δικτύου ύδρευσης, καινούργιους δρόμους, εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων και των χώρων ψυχαγωγίας των παιδιών, προστασία του περιβάλλοντος, δημιουργία γραφείων νεανικής έκφρασης και επιχειρηματικότητας, στήριξη και συνεργασία με αθλητικούς, λαογραφικούς, πολιτιστικούς συλλόγους, ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς, νέο, σύγχρονο δημοτικό περιφερειακό ιατρείο, ανεμπόδιστη πρόσβαση ΑμεΑ σε όλα τα δημοτικά κτίρια και τους πολιτιστικούς χώρους και ολική ανάπλαση της κεντρικής πλατείας της Μάνδρας ώστε να γίνει πιο ευρύχωρη, πιο λειτουργική, περισσότερο ασφαλής και ελκυστική για όλους.

Στη χθεσινοβραδινή εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι πρώην δήμαρχοι Μάνδρας Γιάννης Λιούλης και Μάνδρας – Ειδυλλίας Γιώργος Δρίκος, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Δυτικής Αττικής με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά, Αλέκος Αποστολίδης, Δημήτρης Καμπόλης, Αιμιλία Μαρούγκα, Δημήτρης Μπουραΐμης, Κατερίνα Πιπιλή, ο διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής του Θριασίου Νοσοκομείου Γεράσιμος Δουρίδας και ο πρόεδρος της Ένωσης Κατασκευαστών Κτιρίων Ελλάδος Δημήτρης Καψιμάλης.

Τις επόμενες ημέρες ο υποψήφιος δήμαρχος, Αρμόδιος Δρίκος, θα εγκαινιάσει τα εκλογικά του κέντρα στα Βίλια (Σάββατο 23/9), τις Ερυθρές (Κυριακή 24/9) και την Οινόη (Κυριακή 24/9).

Δείτε φωτογραφίες

• Ακολουθήστε το attica24 σε FacebookTwitterInstagram και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα