Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2026 | 17:09
ΑρχικήΑττικήΔυτική ΑττικήΛιμάνι Ελευσίνας: Νεκρός 64χρονος ναυτικός σε αγκυροβολημένο δεξαμενόπλοιο

Λιμάνι Ελευσίνας: Νεκρός 64χρονος ναυτικός σε αγκυροβολημένο δεξαμενόπλοιο

newsroom |

Ο άτυχος άνδρας, ουκρανικής υπηκοότητας, διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Την τελευταία του πνοή εν πλω άφησε την Κυριακή (4/1) στο λιμάνι της Ελευσίνας ένας 64χρονος Ουκρανός ναυτικός, μέλος πληρώματος δεξαμενόπλοιου που βρισκόταν αγκυροβολημένο στον κόλπο της Ελευσίνας.

Ο άτυχος άνδρας διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο», όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ελευσίνας ότι ένας 64χρονος αλλοδαπός (υπήκοος Ουκρανίας) μέλος πληρώματος (ειδικότητας βοηθός ηλεκτρολόγου) ενός δεξαμενόπλοιου (Δ/Ξ) σημαίας Παναμά, το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο στον κόλπο της Ελευσίνας, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ο 64χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο λιμάνι της Ελευσίνας με το επιβατηγό-λάντζα “ΒΑΓΓΕΛΙΩ” Ν.Π. 2249 και στη συνέχεια, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας “ΘΡΙΑΣΙΟ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

• Ακολουθήστε το attica24 σε FacebookXInstagram, TikTok και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα