Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023 | 17:08
Αρχική Αττική Αθήνα Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω εργασιών για τη Γραμμή 4 του Μετρό

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω εργασιών για τη Γραμμή 4 του Μετρό

newsroom |

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ από την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου και για χρονικό διάστημα δύο μηνών

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω εκτέλεσης εργασιών, στο πλαίσιο κατασκευής της Γραμμής 4 του Μετρό θα εφαρμοστούν από την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου και έως τις 15/1/2024, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, στην Αθήνα.

Αναλυτικά, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

ΦΑΣΗ 1

– Τον σταδιακό περιορισμό του πλάτους του οδοστρώματος της Λ. Βασ. Κωνσταντίνου ελάχιστου πλάτους 7,50 μ. περίπου, από τη συμβολή της με την οδό Σπ. Μερκούρη και για μήκος 40,00 μ. περίπου, με κατάληψη της δεξιάς πλευράς του οδοστρώματος κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Σπ. Μερκούρη.

– Τον σταδιακό περιορισμό του πλάτους του οδοστρώματος της οδού Σπ. Μερκούρη ελάχιστου πλάτους 5,50 μ. περίπου. από τη συμβολή της με την Λ. Βασ. Κωνσταντίνου και για μήκος 25,00 μ. περίπου, με κατάληψη της δεξιάς πλευράς του οδοστρώματος κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Ναϊάδων.

– Τον σταδιακό περιορισμό του πλάτους του οδοστρώματος της οδού Ναϊάδων, ελάχιστου πλάτους 3,50 μ. περίπου, από τη συμβολή της με την οδό Αντήνορος και για μήκος 60,00 μ. περίπου, με κατάληψη της πλευράς του οδοστρώματος που εφάπτεται στο πάρκο.

– Τον σταδιακό περιορισμό του πλάτους του οδοστρώματος της οδού Αντήνορος, ελάχιστου πλάτους 5,00 μ. περίπου, και για μήκος 40,00 μ. περίπου, πριν και 10,00 μ. περίπου, μετά τη συμβολή της με την οδό Ναϊάδων, με κατάληψη της δεξιάς πλευράς του οδοστρώματος κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων.

– Τον ολικό αποκλεισμό της οδού Ναϊάδων από τη συμβολή της με την οδό Σπ. Μερκούρη και για μήκος 60,00 μ. περίπου.

– Τον χαρακτηρισμό ως αδιεξόδου της οδού Ναϊάδων από τη συμβολή της με την οδό Αντήνορος και έως την εργοταξιακή κατάληψη.

– Τον καθορισμό του ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 40 χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Βασ. Κωνσταντίνου και στο τμήμα αυτής που καθορίζεται από τα 100,00 μ. πριν και έως την έναρξη της εργοταξιακής κατάληψης.

– Τον καθορισμό του ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 30 χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στην περιοχή των έργων στο τμήμα που καθορίζεται από την έναρξη της εργοταξιακής κατάληψης και έως το πέρας αυτής.

– Την απαγόρευση του προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στην περιοχή των έργων στο τμήμα που καθορίζεται από την έναρξη της εργοταξιακής κατάληψης και έως το πέρας αυτής.

– Την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων επί της δεξιάς πλευράς του οδοστρώματος της Λ. Βασ. Κωνσταντίνου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Σπ. Μερκούρη, επί της δεξιάς πλευράς του οδοστρώματος της οδού Σπ. Μερκούρη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ναϊάδων και επί της δύο πλευρές του οδοστρώματος στην οδό Αντήνορος.

• Ακολουθήστε το attica24 σε FacebookTwitterInstagram και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα