Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 | 12:54
ΑρχικήΑττικήΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε δήμους της Αττικής λόγω διεξαγωγής αγώνων δρόμου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε δήμους της Αττικής λόγω διεξαγωγής αγώνων δρόμου

newsroom |

Το πρωί της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου – Αναλυτικά σε ποιους δήμους θα ισχύσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου σε περιοχές της Αττικής λόγω διεξαγωγής αγώνων δρόμου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με σχετικές ανακοινώσεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής:

Λόγω διεξαγωγής του 8ου Ημιμαραθωνίου αγώνα δρόμου με την επωνυμία «Στα Ίχνη της Ιεράς Οδού», την Κυριακή 24-9-2023, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά τις ώρες 08:00-12:00 στις κατωτέρω οδούς και λεωφόρους περιοχής Δήμων ΑθηναίωνΑιγάλεωΧαϊδαρίουΑσπροπύργου και Ελευσίνας, ως εξής:

– Πειραιώς, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ηρακλειδών και Θερμοπυλών και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

– Ιερά Οδός, στο τμήμα της από τη διασταύρωση με την οδό Πειραιώς μέχρι τη διασταύρωση με τη Λ. Αθηνών, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

– Στη Λωρίδα Εκτάκτου Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) και στο έρεισμα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στο τμήμα της από τη διασταύρωση Λ. Αθηνών & Μυστρά έως τη διασταύρωση Διυλιστηρίων (15,600 χ/θ), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

– Σε τμήμα πλάτους 1,5μ. από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, από τη διασταύρωση Διυλιστηρίων (15,600 χ/θ) έως την Ιερά Οδό Ελευσίνας (20,000 χ/θ), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

Επιπλέον όσον αφορά στον Δήμο Μεταμόρφωσης:

Λόγω διεξαγωγής αγώνας δρόμου με την επωνυμία «Αρβανίτεια 2023», την Κυριακή 24-9-2023 και κατά τις ώρες 08:30-15:00 θα πραγματοποιηθεί σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, σε οδούς περιοχής Δήμου Μεταμόρφωσης ως εξής:

 • Ι. Ράλλη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Τατοΐου και Γκινοσάτη.
 • Γκινοσάτη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Νικ. Πλαστήρα και Πλάτωνος.
 • Πλάτωνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Γκινοσάτη και Γ. Παπανδρέου.
 • Γ. Παπανδρέου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Τατοΐου και Αρβανίτη.
 • Κ. Αρβανίτη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Γ. Παπανδρέου και Γκινοσάτη.
 • Ελ. Βενιζέλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Γκινοσάτη και Τατοΐου.
 • Χλόης, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου και Πάρνηθας.
 • Οδυσσέως, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Τατοΐου και Κόττου.
 • Βασ. Δεληγιάννη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λευκωσίας και Γ. Παπανδρέου.
 • Κ. Βάρναλη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κλεισθένους και της οδού Γ. Παπανδρέου.
 • Ρόδου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Άργους και Αρβανίτη.
 • Κόττου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πάρνηθος και Ι. Ράλλη.
 • Κοραή, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κόττου και Γκινοσάτη.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν και στην περιοχή των Δήμων Διονύσου και Κηφισιάς.

Συγκεκριμένα:

Λόγω διεξαγωγής διαδημοτικών αγώνων δρόμου 21,1χλμ., 5χλμ. & 1χλμ. με την επωνυμία «Τρέχουμε στα ίχνη του Θηρίου», την Κυριακή 24-9-2023 και κατά τις ώρες 08:30-12:00, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, κατά μήκος των διαδρομών, που θα λάβουν χώρα οι εν λόγω αγώνες περιοχής Δήμων Διονύσου και Κηφισιάς, ως εξής:

– Διαδρομή 21,1 χιλιομέτρων: Εκκίνηση στην Κηφισιά έξω από το Πάρκο Παπανδρέου επί της οδού Οδυσσέα Ανδρούτσου, αριστερά στην οδό Ρήγα Φεραίου, δεξιά στην οδό Αγ. Σαράντα, δεξιά στην οδό Ερυθραίας, αριστερά στην οδό Τατοΐου, αναστροφή πίσω από τον Σταθμό ΗΣΑΠ Κηφισιά στην συμβολή της Τατοΐου με την οδό Όθωνος, Τατοΐου (με κατεύθυνση προς τον Αγ. Στέφανο), Λ. Νέας Ερυθραίας, παράδρομος της Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, δεξιά στην οδό Αγίου Αθανασίου, αριστερά στην Λ. Μαραθώνος, οδός Χελμού, δεξιά στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, αναστροφή στο ύψος του παλιού σταθμού του ΟΣΕ, δεξιά στην οδό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, αριστερά στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, αριστερά στην οδό Στρατάρχου Αλέξανδρου Παπάγου, δεξιά στην οδό Κωστή Παλαμά, δεξιά στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, αριστερά στην οδό Χελμού, Λ. Μαραθώνος, δεξιά στην οδό Αγίου Αθανασίου, αριστερά στον παράδρομο της Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, Λ. Νέας Ερυθραίας, αριστερά στην οδό Ερυθραίας, αριστερά στην οδό Αγ. Σαράντα, αριστερά στην οδό Ρήγα Φεραίου, δεξιά στην οδό Οδυσσέα Ανδρούτσου και τερματισμός έξω από το Πάρκο Παπανδρέου.

– Διαδρομή 5 χιλιομέτρων: Εκκίνηση στον Άγιο Στέφανο στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στο ύψος του σταθμού του ΟΣΕ με κατεύθυνση προς την οδό Χέλμου, αριστερά στην οδό Χελμού, Λ. Μαραθώνος, δεξιά στην οδό Αγίου Αθανασίου, αναστροφή και επιστροφή από την ίδια διαδρομή στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στο ύψος του παλιού σταθμού του ΟΣΕ.

– Διαδρομή 1 χιλιομέτρου: Εκκίνηση στην Κηφισιά, έξω από το Πάρκο Παπανδρέου επί την οδού Οδυσσέα Ανδρούτσου, αριστερά στην οδό Ρήγα Φεραίου, δεξιά στην οδό Αγ. Σαράντα, δεξιά στην οδό Ερυθραίας, δεξιά ξανά και επιστροφή από την ίδια διαδρομή, Τερματισμός στην Κηφισιά, έξω από το Πάρκο Παπανδρέου επί την οδού Οδυσσέα Ανδρούτσου.

• Ακολουθήστε το attica24 σε FacebookTwitterInstagram και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα