Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 | 17:42
Αρχική Πολιτική Κουτσούμπας από «Αττικόν»: Μπροστά στα ράντζα της ντροπής καταρρέει η πολιτική εμπορευματοποίησης...

Κουτσούμπας από «Αττικόν»: Μπροστά στα ράντζα της ντροπής καταρρέει η πολιτική εμπορευματοποίησης της Υγείας

newsroom |

Επίσκεψη Δ. Κουτσούμπα στο «Αττικόν» – Συνάντηση με τη διοίκηση του νοσοκομείου και εκπροσώπους των εργαζομένων

Επίσκεψη στο νοσοκομείο «Αττικόν» πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Κατά την επίσκεψή του στο νοσηλευτικό ίδρυμα της Δυτικής Αθήνας, ο κ. Κουτσούμπας είχε συνάντηση με τη διοίκηση και το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων. Στη συζήτηση, μεταξύ άλλων, επισημάνθηκαν τα σοβαρά προβλήματα εξαιτίας των ελλείψεων προσωπικού και εξοπλισμού του νοσοκομείου, με αποτέλεσμα να υπάρχουν ασθενείς σε ράντζα. Όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά, η κυβέρνηση αντί να ενισχύσει το δημόσιο σύστημα υγείας το αποδυναμώνει, με τελευταίο παράδειγμα το Παίδων Πεντέλης που βγήκε από το πρόγραμμα εφημεριών.

Με την ολοκλήρωση της επίσκεψής του, ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ δήλωσε:

«Εδώ στο Αττικό, σε ένα νοσοκομείο για τον λαό της Δυτικής Αθήνας, μπροστά στα ράντζα της ντροπής καταρρέει η πολιτική της εμπορευματοποίησης της Υγείας που είχαν κάνει σημαία τους όλες, οι μέχρι σήμερα, κυβερνήσεις. Εδώ στο Αττικό, σε ένα νοσοκομείο πρώτης γραμμής για την πανδημία καθρεφτίζονται όλες οι εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης, η οποία δεν προχωρά σε μαζικές προσλήψεις προσωπικού για τα δημόσια νοσοκομεία, δεν προχωρά στην επίταξη μεγάλων ιδιωτικών νοσοκομείων, για να σωθούν ανθρώπινες ζωές».

Τελευταία Νέα