Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023 | 15:58
Αρχική Αττική Δυτική Αττική Ελευσίνα: «Κινηματογραφική» ληστεία στην ΕΛΤΑ Courier - «Μπούκαραν» με ΙΧ στο κατάστημα

Ελευσίνα: «Κινηματογραφική» ληστεία στην ΕΛΤΑ Courier – «Μπούκαραν» με ΙΧ στο κατάστημα

newsroom |

Πέντε άγνωστοι δράστες εισέβαλαν με αυτοκίνητο μέσα στο κατάστημα, σπάζοντας τα ρολά ασφαλείας και αρπάζοντας άγνωστο χρηματικό ποσό – Διέφυγαν ανενόχλητοι – Το όχημά τους βρέθηκε παρατημένο στη λεωφόρο ΝΑΤΟ

Άγνωστοι δράστες εισέβαλαν το πρωί της Τρίτης (25/7) με αυτοκίνητο σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ (ΕΛΤΑ Courier), που βρίσκεται επί της οδού Αδελφών Κυπραίου στην Ελευσίνα.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την Αστυνομία, σημειώθηκε περίπου στις 6 το πρωί όταν συνολικά πέντε άτομα που επέβαιναν σε όχημα, έπεσαν με αυτό πάνω στα προστατευτικά ρολά του καταστήματος, καταφέρνοντας έτσι να εισέλθουν μέσα και να αφαιρέσουν άγνωστο χρηματικό πόσο.

Στη συνέχεια, οι δράστες διέφυγαν ανενόχλητοι και λίγη ώρα αργότερα το όχημα που χρησιμοποίησαν για τη ληστεία εντοπίστηκε παρατημένο στη λεωφόρο ΝΑΤΟ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δράστες, λίγο πριν εμβολίσουν με το όχημά τους το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, διέρρηξαν και μετακίνησαν λίγο παρακάτω ένα άλλο όχημα που ήταν σταθμευμένο μπροστά από τα ΕΛΤΑ, και εμπόδιζε τα σχέδια τους!

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

 Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
 Ακολουθήστε μας στο Twitter
 Ακολουθήστε μας στο Instagram

Τελευταία Νέα