Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023 | 22:55
Αρχική Υγεία ΚΕΠ Υγείας Δήμου Παιανίας: Ψηφιακές μαστογραφίες για άνεργες και ανασφάλιστες

ΚΕΠ Υγείας Δήμου Παιανίας: Ψηφιακές μαστογραφίες για άνεργες και ανασφάλιστες

newsroom |

Την Παρασκευή 4 Μαρτίου στο Κέντρο Μαστού «Οι Άγιοι Ανάργυροι» – Έως τις 27 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις συμμετοχής

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Παιανίας συμμετέχει στο πρόγραμμα ψηφιακών μαστογραφιών γυναικών, που διοργανώνει το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι».

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άπορες ή ανασφάλιστες γυναίκες, ηλικίας 40 έως 69 ετών και οι οποίες δεν έχουν κάνει μαστογραφία τουλάχιστον 18 μήνες πριν.

Όπως διευκρινίζεται, το πρόγραμμα ψηφιακών μαστογραφιών δεν απευθύνεται σε γυναίκες που πάσχουν ήδη ή έχουν εμφανίσει στο παρελθόν καρκίνο του μαστού.

Οι μαστογραφίες θα διενεργηθούν την Παρασκευή 4 Μαρτίου, ενώ οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να υποβάλλουν σχετικό αίτημα έως και τις 27 Φεβρουαρίου 2022 στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Παιανίας (Βασιλίσσης Σοφίας 11 – Παιανία), από τις 09:00 έως τις 14:00.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Μαστού «Οι Άγιοι Ανάργυροι», στην οδό Τίρυνθος 2, Άνω Πατήσια, αυστηρά στις 9 το πρωί. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2102521418.

Σημειώνεται ότι το κόστος εξέτασης είναι 5 ευρώ και θα καταβάλλεται για την προμήθεια του CD και τη στήριξη του Συλλόγου την ίδια ημέρα της μαστογραφίας.

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

– Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας.
– Φωτοτυπία εκκαθαριστικού εφορίας.
– Υπεύθυνη Δήλωση (Ν. 1599) – Άπορη.
– Υπεύθυνη Δήλωση (Ν. 1599) – Ανασφάλιστη.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Οι γυναίκες που επιθυμούν να κάνουν ψηφιακή μαστογραφία, θα πρέπει να συμπληρώσουν την απαραίτητη υπεύθυνη δήλωση (https://eddyppy.gr/programma-psifiakon-mastografion/) και να την προσκομίσουν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Παιανίας.

Τελευταία Νέα