Η γρήγορη κινητοποίηση εκ μέρους της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωρωπού αποσόβησε τα χειρότερα
Η έγκαιρη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του πληρώματος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωρωπού, με επικεφαλής τον τοπικό σύμβουλο Μαρκοπούλου Μιχάλη Λαγό, απέτρεψαν την εξάπλωση εστίας φωτιάς μέσα στο πυκνό δάσος στην περιοχή του οικισμού Μεγάλο Πεύκο Καλάμου.
Προανάκριση για το πως ξεκίνησε η πυρκαγιά διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής, ενώ ευχαριστίες προς όλα τα πληρώματα για την άμεση επέμβαση αλλά και τους πολίτες που κινητοποιήθηκαν άμεσα, απηύθυνε ο Δήμος Ωρωπού.

Παρακαλούνται οι πολίτες να είναι προσεκτικοί αλλά και παρατηρητικοί και να ειδοποιούν άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο 199 ή στη Γραμμή Έκτακτης Ανάγκης 112.