Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 | 01:52
ΑρχικήΑττικήΔυτική ΑττικήΚατάθεση στον Ειρηνοδίκη από τον δήμαρχο Ελευσίνας για το θέμα του LNG...

Κατάθεση στον Ειρηνοδίκη από τον δήμαρχο Ελευσίνας για το θέμα του LNG στον «Κρόνο»

newsroom |

Αργύρης Οικονόμου: «Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για τα αυτονόητα και δεν πρόκειται να αφήσουμε κανένα περιθώριο για οποιαδήποτε δεύτερη σκέψη»

Σε ενημέρωση σχετικά με το θέμα της διακίνησης-μεταφοράς του LNG από το λιμάνι στη θέση «ΚΡΟΝΟΣ», στην περιοχή Καλυμπάκι, προχώρησε ο δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου.

Όπως γνωστοποίησε ο κ. Οικονόμου, μετά την κατεπείγουσα αναφορά στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, με την οποία και ζητήθηκε η αποτροπή οποιασδήποτε επιβαρυντικής ενέργειας στο λιμάνι του «Κρόνου», διατάχθηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, προκειμένου να διερευνηθούν τα αναγραφόμενα στην αναφορά. Χθες, Δευτέρα (11/9), ο δήμαρχος Ελευσίνας κατέθεσε στον ειρηνοδίκη, με μάρτυρες τον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Τσίτσο και τον γενικό γραμματέα του δήμου, Γιάννη Παναγιωτούλια.

Αναλυτικά η ανάρτηση στο Facebook του δημάρχου Ελευσίνας:

Μετά την κατεπείγουσα αναφορά μας στην Κυρία Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, με την οποία και ζητήσαμε την αποτροπή οποιασδήποτε επιβαρυντικής ενέργειας στο Λιμάνι του Κρόνου, διατάχθηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, προκειμένου να διερευνηθούν τα αναγραφόμενα στην αναφορά. Σήμερα το πρωί λοιπόν, κατέθεσα στον Ειρηνοδίκη, με μάρτυρες τον κύριο Νίκο Τσίτσο, Επικεφαλής του Συνδυασμού “Αλλάζουμε Τώρα” και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου μας Ιωάννη Παναγιωτούλια. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για τα αυτονόητα και δεν πρόκειται να αφήσουμε κανένα περιθώριο για οποιαδήποτε δεύτερη σκέψη, από εκείνους που θέλουν την υποβάθμιση της πόλης μας.

 Ακολουθήστε το attica24 σε FacebookTwitterInstagram και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα