Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 | 02:51
Αρχική Αττική Δυτικά Προάστια Κακοκαιρία - Χαϊδάρι: Ξεριζώθηκε δέντρο στη Στρ. Καραϊσκάκη (PHOTOS)

Κακοκαιρία – Χαϊδάρι: Ξεριζώθηκε δέντρο στη Στρ. Καραϊσκάκη (PHOTOS)

newsroom |

Έκλεισε επί αρκετή ώρα ο κεντρικός οδικός άξονας της πόλης του Χαϊδαρίου – Ανακοίνωση του Δήμου για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας «Μπάλλος»

Κλειστή επί αρκετή ώρα παρέμεινε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι η κεντρική οδός Στρατάρχου Καραϊσκάκη στο Χαϊδάρι εξαιτίας της πτώσης ενός μεγάλου πεύκου, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία και στα δύο οδικά ρεύματα.

Συνεργείο του Δήμου Χαϊδαρίου και πυροσβεστικές δυνάμεις που βρέθηκαν στο σημείο επιχείρησαν προκειμένου να απομακρύνουν το δέντρο που είχε πέσει εγκάρσια στην κεντρική οδό, περίπου στη συμβολή με την Ιερά Οδό (Δρομοκαΐτειο).

Από την πτώση του μεγάλου δέντρου προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε παρακείμενα σταθμευμένα οχήματα.

Σε έκτακτη ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Χαϊδαρίου αναφέρεται:

Ο Δήμος Χαϊδαρίου ενημερώνει ότι, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, οι έντονες βροχοπτώσεις λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλος» θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας μέχρι αύριο Παρασκευή 15/10. Οι πολίτες καλούνται να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να βεβαιωθούν ότι τα λούκια και οι υδρορροές των κατοικιών τους δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.

Οι υπηρεσίες του Δήμου είναι σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση έκτακτων προβλημάτων λόγω της κακοκαιρίας.

Σήμερα (Πέμπτη) το μεσημέρι, συνεργείο του Δήμου σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία απομάκρυνε μεγάλο πεύκο που είχε πέσει στο οδόστρωμα της οδού Καραϊσκάκη.

Σε περίπτωση ανάγκης, οι κάτοικοι μπορούν να καλούν το 112 και τα τηλέφωνα του Δήμου Χαϊδαρίου 213 2047200 και 210 5818860.

Τελευταία Νέα