Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 | 09:16
Αρχική City Stories Γλυφάδα: Υπαίθριος πολυχώρος άθλησης στην πλατεία Μακεδονίας 📷

Γλυφάδα: Υπαίθριος πολυχώρος άθλησης στην πλατεία Μακεδονίας 📷

newsroom |

Στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας δημιουργήθηκε ένας εντυπωσιακός πολυχώρος για μικρά παιδιά και για όσους επιθυμούν να αθληθούν – Τι δηλώνει ο δήμαρχος της πόλης Γ. Παπανικολάου

Μετά την τόσο ξεχωριστή παιδική χαρά που άνοιξε τις πύλες της κατά τις προηγούμενες ημέρες, η πλατεία Μακεδονίας απέκτησε και τον δικό της πολυχώρο άθλησης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Γλυφάδας κατασκεύασε ακριβώς δίπλα στην παιδική χαρά, έναν υπαίθριο χώρο άθλησης, δημιουργώντας μια ονειρεμένη τοποθεσία στην Άνω Γλυφάδα, μέσα στο πράσινο και δέντρα.

«Βάλαμε ένα μικρό στοίχημα: Όποιος ψάχνει κάποια δικαιολογία για να μην αθληθεί, να μην έχει ούτε μία. Στις εικόνες βλέπετε το νέο μας υπαίθριο πολυχώρο άθλησης στην πλατεία Μακεδονίας, με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές, με τάπητα ασφαλείας, με τα πιο ποιοτικά όργανα γυμναστικής και με μια ξεχωριστή αύρα που φέρνουν τα πολλά και μεγάλα δέντρα και η σκιά και δροσιά που προσφέρουν», τονίζει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Παπανικολάου, απευθύνοντας πρόσκληση προς τους πολίτες όλων των ηλικιών και τους κατοίκους της περιοχής, προκειμένου να επισκεφθούν τον πολυχώρο.

Δείτε τις φωτογραφίες

Τελευταία Νέα