Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023 | 17:18
Αρχική Αττική Γ. Ιωακειμίδης: Αυτοί είναι οι 214 υποψήφιοι του ψηφοδελτίου του για την...

Γ. Ιωακειμίδης: Αυτοί είναι οι 214 υποψήφιοι του ψηφοδελτίου του για την Περιφέρεια Αττικής

newsroom |

Αναλυτικά η λίστα με τους 214 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Ιωακειμίδης, κατέθεσε επίσημα τις υποψηφιότητες του συνδυασμού «Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για 214 ενεργούς πολίτες (91 γυναίκες και 123 άντρες) οι οποίοι έχουν γνωρίσει την καταξίωση στους αυτοδιοικητικούς και επαγγελματικούς τους χώρους.

«Κάνοντας την ακτινογραφία του ψηφοδελτίου Ιωακειμίδη, θα διαπιστώσει κανείς τις πολλαπλές ιδεολογικές και πολιτικές αφετηρίες. Η υπερκομματική σύνθεση του “Αττικού Κύκλου Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης” συνιστά απόδειξη ότι η αυτοδιοίκηση είναι το προνομιακό πεδίο για συγκλίσεις και συναινέσεις, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον», αναφέρεται επίσης στην ίδια ανακοίνωση.

Σχολιάζοντας την κατάθεση του ψηφοδελτίου, ο κ. Ιωακειμίδης δήλωσε:

«Με την επίσημη κατάθεση του ψηφοδελτίου, κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα για να αλλάξουν τα πράγματα στην Αττική, για να ζήσουμε καλύτερα. Είχα ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι δεν είμαι διατεθειμένος να παίξω το ρόλο του κομματικού εντεταλμένου. Άλλωστε σαράντα χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχω δώσει μεγάλους αγώνες για την ανεξαρτησία της, η οποία είναι εκ των ων ουκ άνευ για μια αποτελεσματική διοίκηση των Περιφερειών και των Δήμων. Είναι πια καιρός να δοθεί τέλος στο αποτυχημένο υπόδειγμα των αυτοδιοικητικών συνδυασμών που γεννιούνται στα κομματικά γραφεία και κάνουν καμπάνα μέσα σε αυτά, όπως πράττει σήμερα ο κ. Χαρδαλιάς.

Είμαστε υπερκομματικοί γιατί είμαστε αυτοδιοικητικοί. Γιατί θέλουμε ισχυρή και αποτελεσματική Περιφέρεια Αττικής και όχι να δούμε ξανά ένα υφυπουργείο Αττικής στερημένο από τη φωνή των 4 εκ. πολιτών. Η Αττική είναι σπίτι του καθενός μας, γι’ αυτό είμαστε εδώ. Οι 214 άξιοι πολίτες της Αττικής που μου έκαναν την τιμή να συμμετάσχουν στον ωραίο αγώνα που δίνουμε, δεν περιμένουν να κερδίσουν κάτι από τη συμμετοχή τους στα κοινά. Έχουν κερδίσει ήδη την καταξίωση από τη δράση τους στην Αυτοδιοίκηση, την κοινωνία των πολιτών, τις επιστήμες και την αγορά. Οι υποψήφιοι μας συναποτελούν την ομάδα που θα δώσει ρεαλιστικές και αποτελεσματικές λύσεις για την αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες της κλιματικής κρίσης, να δώσουμε λύσεις για τα απορρίμματα και το κυκλοφοριακό, να αναβαθμίσουμε τις κοινωνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας, για να κάνουμε επιτέλους την Περιφέρεια έναν αυτοδιοικητικό θεσμό από τον πολίτη και για τον πολίτη».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα ονόματα

• Ακολουθήστε το attica24 σε FacebookTwitterInstagram και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα