Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022 | 00:26
Αρχική Urban «Έξυπνες» στάσεις λεωφορείων στον Δήμο Νέας Ιωνίας

«Έξυπνες» στάσεις λεωφορείων στον Δήμο Νέας Ιωνίας

newsroom |

Δημοτική Συγκοινωνία: Το επιβατικό κοινό θα μπορεί πλέον να ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο για τη διαδρομή του λεωφορείου, τις στάσεις και τους χρόνους άφιξης/αναχώρησης

Σε νέα ψηφιακή εποχή περνά η δημοτική συγκοινωνία Νέας Ιωνίας, καθώς μετά την αγορά των τριών νέων υπερσύγχρονων λεωφορείων αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, πλέον οι στάσεις αποκτούν οθόνες τηλεματικής και Πινακίδες Ενημέρωσης τύπου «QR Code».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, οι επιβάτες της δημοτικής συγκοινωνίας μπορούν να ενημερώνονται με ακρίβεια από τις οθόνες της τηλεματικής για την ώρα άφιξης του λεωφορείου, σε μια προσπάθεια του δήμου για την άμεση και καλύτερη ενημέρωση του επιβατικού κοινού.

Επιπλέον, στις στάσεις τοποθετήθηκαν πινακίδες ενημέρωσης με κωδικό QR τον οποίο οι επιβάτες μπορούν να σκανάρουν στο κινητό τους τηλέφωνο και να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για τη διαδρομή του λεωφορείου, τις στάσεις και τους χρόνους άφιξης/αναχώρησης.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://neaionia.gr/sygkoinonies-metafores.

Τελευταία Νέα