Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 | 01:54
Αρχική Αττική Νότια Προάστια Εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Π. Φαλήρου το διήμερο 14-15 Μαΐου

Εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Π. Φαλήρου το διήμερο 14-15 Μαΐου

newsroom |

Η διήμερη εθελοντική δράση θα φιλοξενηθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο στο δημαρχείο της πόλης

Με σύνθημα «Δίνουμε αίμα, σώζουμε ζωές», ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, σε συνεργασία με τους γιατρούς και το προσωπικό του Κέντρου Αιμοδοσίας του Ασκληπιείου Βούλας, διοργανώνει την 76η εθελοντική αιμοδοσία, το Σάββατο 14 Μαΐου και την Κυριακή 15/5.

Η διήμερη εθελοντική δράση, θα φιλοξενηθεί στον 1ο όροφο του δημαρχείου Π. Φαλήρου (είσοδος από Τερψιχόρης) και θα διαρκέσει από τις 10:00 έως 13:00.

Όπως σημειώνεται από τον δήμο, για την αποφυγή συγκέντρωσης εθελοντών αιμοδοτών και τον περιορισμό της αναμονής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προγραμματίζουν έγκαιρα το ραντεβού τους επικοινωνώντας στο τηλέφωνο: 210-98 39 373 (08:00-14:00).

«Τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας και το αυστηρό πρωτόκολλο προστασίας, δίνουμε αίμα και στηρίζουμε τις τράπεζες αίματος, ειδικά αυτό το διάστημα, μετά την προηγηθείσα μειωμένη προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών στα νοσοκομεία, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας», αναφέρει στο μήνυμά του ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου και προσθέτει:

«Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αρωγής και Υγείας Γιάννης Αρκουμάνης, προσκαλούν όλους τους δημότες, νέους και παλιούς εθελοντές αιμοδότες, να ανταποκριθούν στις ανάγκες αυτής της δύσκολης περιόδου και να προσέλθουν στην εθελοντική αιμοδοσία, στηρίζοντας έμπρακτα το σύστημα Δημόσιας Υγείας, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας και κυρίως τους συνανθρώπους μας».

Τελευταία Νέα