Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 | 13:00
ΑρχικήΑττικήΝότια ΠροάστιαΕπίτιμος δημότης Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος

Επίτιμος δημότης Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος

newsroom |

Τιμητική εκδήλωση προς τιμήν του απερχόμενου αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο δημαρχείο Βούλας – Γρ. Κωνσταντέλλος: «Ο Κ. Φλώρος αφήνει πίσω του μία πλούσια παρακαταθήκη για το σύνολο των Ενόπλων Δυνάμεων και κυρίως για την πατρίδα μας»

Μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος απένειμε το χρυσό μετάλλιο της πόλης ανακηρύσσοντας επίτιμο δημότη τον αρχηγό Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο.

Η τιμητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης και φιλοξενήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο δημαρχείο Βούλας, παρουσία επισήμων, του Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Αντώνιου και εκπροσώπων των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Ο στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος σε δύσκολους καιρούς, έχει δείξει απίστευτη δύναμη και αποφασιστικότητα στην προστασία της πατρίδας μας, που δοκιμάστηκε τα τελευταία χρόνια τόσο από την πανδημία όσο και από τον αναθεωρητισμό των γειτόνων», σχολίασε ο δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, προσθέτοντας:

«Οργανωτικός και ανυποχώρητος συνέβαλε καθοριστικά στην προστασία των πολιτών, θωρακίζοντας από τη μία πλευρά το σύστημα υγείας με στρατιωτικό προσωπικό στα εμβολιαστικά κέντρα που δημιουργήθηκαν και από την άλλη πλευρά, θωρακίζοντας τα σύνορα και βάζοντας όρια σε όποιον επιβουλεύεται την ασφάλεια της Χώρας μας, που προς στιγμή αμφισβητήθηκε η ασφάλειά της, δείχνοντας σε όλους ότι oι Ένοπλες Δυνάμεις μας είναι αξιόπιστες, ισχυρές και αποτελεσματικές».

Καταλήγοντας, ο κ. Κωνσταντέλλος ανέφερε: «Ο μακροβιότερος αρχηγός ΓΕΕΘΑ από σύστασης του θεσμού, στον απόηχο τη θητείας του αφήνει το στράτευμα ισχυρότερο, καλύτερα εξοπλισμένο, καλύτερα καταρτισμένο και με υψηλό φρόνιμα. Αφήνει πίσω του μία πλούσια παρακαταθήκη για τον επόμενο αρχηγό, για το σύνολο των ενόπλων δυνάμεων και κυρίως για την πατρίδα μας».

 Ακολουθήστε το attica24 σε FacebookTwitterInstagram και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα