Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 | 09:54
Αρχική Αττική Επιστολή Γ. Βούρου προς Ν. Μηταράκη για την αστυνόμευση σε Νέα Φιλαδέλφεια...

Επιστολή Γ. Βούρου προς Ν. Μηταράκη για την αστυνόμευση σε Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα

newsroom |

Τι αναφέρει στην επιστολή του ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας – Τι ζητά από τον νέο υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Επιστολή προς τη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και τον υπουργό Νότη Μηταράκη, απέστειλε ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, επαναφέροντας το θέμα της ενίσχυσης του Α.Τ. Νέας Φιλαδέλφειας και ζητώντας παράλληλα να εξεταστεί η δυνατότητα της επαναλειτουργίας του Α.Τ. Νέας Χαλκηδόνας.

Στην επιστολή του (Α.Π. 16812 / 05.07.2023) ο κ. Βούρος αναφέρει, μεταξύ άλλων, περιστατικά κλοπών σε περιουσίες πολιτών, αλλά και κλοπές – βανδαλισμούς που αφορούν τη δημοτική/δημόσια περιουσία (κλοπές σε σχολικές μονάδες, στην υπηρεσία πρασίνου κλπ.), βιαιοπραγίες, ακόμη και περιστατικά τραυματισμών ανήλικων. «Γεγονότα που σε κάθε περίπτωση ανησυχούν την τοπική μας κοινωνία και στα οποία οφείλουμε όλοι μας να εστιάσουμε», τονίζεται στο κείμενο της επιστολής του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

«Πέραν αυτών και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. που υπηρετούν στην περιοχή μας, η υποστελέχωση, οι πιθανές ελλείψεις στα απαραίτητα μέσα, οι μειωμένες περιπολίες, η γειτνίαση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με την Εθνική Οδό, είναι παράμετροι που πρέπει να εξεταστούν, και κατά την άποψη της δημοτικής αρχής, καθιστούν σε κάθε περίπτωση αναγκαία, την ενίσχυση των τοπικών αστυνομικών δυνάμεων, ώστε να μπορούν με την σειρά τους να αντεπεξέλθουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο απαιτητικό, δύσκολο και ουκ ολίγες φορές επικίνδυνο έργο τους», επισημαίνει ακόμα ο κ. Βούρος, υπογραμμίζοντας ότι η περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ήταν, είναι και πρέπει να παραμείνει μία ασφαλής πόλη.

 Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
 Ακολουθήστε μας στο Twitter
 Ακολουθήστε μας στο Instagram

Τελευταία Νέα