Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 | 19:25
Αρχική Αττική Αθήνα Έως τις 31/5 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου...

Έως τις 31/5 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Αθηναίων

newsroom |

Αποκλειστικά ηλεκτρονικά η υποβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών

Παρατείνεται έως τις 31 Μαΐου 2022 η προθεσμία υποβολής  αιτήσεων εγγραφής στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών για την περίοδο 1/9/2022-31/7/2023.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Δ.Β.Α. και αφορούν:

• Νήπια, γεννημένα το έτος 2019 και έως την 31/03/2020
• Βρέφη, γεννημένα από την 01/04/2020 έως και την 31/03/2022

Απαραίτητη προϋπόθεση για την οριστική υποβολή και την εγκυρότητα της αίτησης εγγραφής είναι η επισύναψη όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών, βάσει των κριτηρίων που θα επιλέξετε στην πλατφόρμα.

Μετά την οριστική υποβολή της αίτησής σας, θα λάβετε μήνυμα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε δηλώσει ως “email επικοινωνίας για την πορεία της αίτησης”, το οποίο και θα επιβεβαιώνει την καταχώρησή της.

Στην ίδια διεύθυνση e-mail θα λάβετε ειδοποίηση σχετικά με την αξιολόγηση της αίτησής σας, αν, δηλαδή, είναι πλήρης ή όχι ως προς τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Σε περίπτωση ελλιπών ή λανθασμένων δικαιολογητικών, θα παρέχεται χρονικό περιθώριο τριών (3) εργάσιμων ημερών για τη διόρθωση και επανυποβολή της.

Έχετε τη  δυνατότητα να βλέπετε την αίτησή σας και την πορεία της κάθε φορά που συνδέεστε στην πλατφόρμα paidikoi.dbda.gr με τους κωδικούς TAXIS.

Εάν η αίτηση είναι επιτυχής, θα ειδοποιηθείτε μέσω e-mail για την εγγραφή του παιδιού σας στον παιδικό σταθμό φιλοξενίας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε µε το Τμήμα Επιλογής αιτήσεων & Παρακολούθησης εγγραφών, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: applications@dbda.gr.

Τελευταία Νέα