Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 | 09:35
Αρχική Αττική Δυτική Αττική Ελευσίνα: Χριστουγεννιάτικος αγώνας μπάσκετ για την ενίσχυση του Κέντρου Αγάπης-Φιλική Φωλιά

Ελευσίνα: Χριστουγεννιάτικος αγώνας μπάσκετ για την ενίσχυση του Κέντρου Αγάπης-Φιλική Φωλιά

newsroom |

Ο αγώνας μεταξύ Ακαδημίας Μπάσκετ Ελευσίνας – Παλαίμαχων Εθνικής Ελλάδας θα διεξαχθεί την Τετάρτη (21/12) στο 1ο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο – Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ – Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο «Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας – Φιλική Φωλιά»

Χριστουγεννιάτικο καλάθι… αγάπης για τα παιδιά του «Κέντρου Αγάπης Ελευσίνας» βάζουν την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, οι κάτοικοι της Ελευσίνας και οι τοπικοί φορείς της ευρύτερης περιοχής. Ο Δήμος Ελευσίνας και η Κοινωφελής Επιχείρηση σε συνεργασία με την Ακαδημία Μπάσκετ Ελευσίνας Sport24, διοργανώνουν φιλανθρωπικό αγώνα μεταξύ της τοπικής ομάδας και παλαίμαχων αθλητών της Εθνικής Ελλάδος Καλαθοσφαίρισης.

Ο αγώνας θα φιλοξενηθεί στο 1ο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ελευσίνας «Ανδρέας Δασκαλάκης» και θα ξεκινήσει στις 18:00, με τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ (παιδιά κάτω των 15 ετών – είσοδος δωρεάν). Το σύνολο των εσόδων της αναμέτρησης θα διατεθεί για τη στήριξη του «Κέντρου Αγάπης Ελευσίνας – Φιλική Φωλιά».

Το «Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας – Φιλική Φωλιά»

Το Κέντρο ιδρύθηκε το 1964 από τον Πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Πυρουνάκη για όλα τα παιδιά της πόλης, αλλά ιδιαίτερα για τα παιδιά που οι οικογένειές τους είχαν οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.

Στη Φιλική Φωλιά που είναι η βασική δραστηριότητα του Κέντρου Αγάπης, τα παιδιά βρίσκουν συμπαράσταση στα προβλήματά τους, αλλά παράλληλα μέσα από οργανωμένες παιδαγωγικές δραστηριότητες, καλλιεργούν τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους. Σκοπός είναι να ωριμάσουν ως προσωπικότητες και να ενταχθούν ομαλά στην κοινωνία.

Τελευταία Νέα