Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 | 23:43
Αρχική Αττική Πειραιάς Δραπετσώνα: Μήνυση της ΟΣΥ σε οδηγό τρόλεϊ που απείλησε με όπλο επιβάτη

Δραπετσώνα: Μήνυση της ΟΣΥ σε οδηγό τρόλεϊ που απείλησε με όπλο επιβάτη

newsroom |

Αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στη διαδρομή της γραμμής 20 από Φάληρο προς Δραπετσώνα – Τι αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.

Οδηγός τρόλεϊ συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (24/5) έπειτα από καταγγελία στην Αστυνομία ότι απείλησε με όπλο επιβάτη στη διαδρομή της γραμμής 20 από Φάληρο προς Δραπετσώνα.

Ήδη, διεξάγεται εσωτερικός-πειθαρχικός έλεγχος από την ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες) για τον φερόμενο δράστη-οδηγό του τρόλεϊ που διαπληκτίστηκε με νεαρό επιβάτη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, αφού κατέβηκε από το τρόλεϊ, ο επιβάτης ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία στη συνέχεια εντόπισε τον οδηγό στη Δραπετσώνα και τον οδήγησε στην Ασφάλεια. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδονται, στην κατοχή του οδηγού εκτός του αεροβόλου όπλου βρέθηκε και ένα πτυσσόμενο γκλοπ. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, με την υπόθεση να ερευνάται.

Στην επίσημη της ανακοίνωση η Ο.Σ.Υ. Α.Ε. αναφέρεται ότι κατόπιν ενημέρωσης που έλαβε από τη ΓΑΔΑ για συμβάν που αφορά σε ανάρμοστη συμπεριφορά οδηγού της, η οποία δεν συνάδει με το νόμο αλλά ούτε με τις αρχές της Εταιρείας ενημερώνει ότι:

  • Έχει ήδη εκκινήσει τις διαδικασίες εσωτερικού-πειθαρχικού ελέγχου και
  • Επιπλέον έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά ζητώντας τη διερεύνηση της υπόθεσης από τον εισαγγελέα.

Τελευταία Νέα