Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 | 20:37
Αρχική Urban Δωρεάν πεντάωρη στάθμευση στο κέντρο της Ραφήνας

Δωρεάν πεντάωρη στάθμευση στο κέντρο της Ραφήνας

newsroom |

Ενημέρωση από τον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου για το τι ισχύει σχετικά με όσους επιθυμούν να σταθμεύουν προσωρινά εντός της Ζώνης Α (κέντρο Ραφήνας)

Σε διευκρινίσεις σχετικά με το μέτρο της δωρεάν πεντάωρης στάθμευσης εντός της Ζώνης Α (κέντρο Ραφήνας) του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης, το οποίο βρίσκεται σε εφαρμογή από τις 21 Μαΐου, προχώρησε ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου.

Αναλυτικότερα, όπως επισημαίνεται στη διευκρινιστική ανακοίνωση:

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου στο πλαίσιο της διαρκούς βελτίωσης εξυπηρέτησης επισκεπτών, καταναλωτών και μόνιμων κατοίκων αλλά και της εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς ενημερώνει ότι επιτρέπεται η δωρεάν στάθμευση επί 5 ώρες, εντός της Ζώνης Α (κέντρο Ραφήνας) του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης (Σ.Ε.Σ.) το οποίο είναι σε εφαρμογή από την 21η Μαΐου.

Ωστόσο, για την αποφυγή επιβολής προστίμου, όσοι επιθυμούν να σταθμεύσουν προσωρινά στη Ζώνη Α και εντός του προκαθορισμένου χρονικού ορίου θα πρέπει να ακολουθούν απαραιτήτως έναν από τους παρακάτω τρόπους:

– Μέσω των ειδικών μηχανημάτων (παρκόμετρα) να εκδίδουν εισιτήριο προσωρινής στάθμευσης στο οποίο θα αναγράφεται η ώρα προσέλευσης και η ώρα αποχώρησης. Αναλυτικές οδηγίες αναγράφονται στο πλαϊνό μέρος των παρκομέτρων. Στο τέλος της διαδικασίας υπάρχει η επιλογή της εκτύπωσης ή μη εκτύπωσης του εισιτηρίου. Βεβαιωθείτε ότι έχει ολοκληρωθεί σωστά η διαδικασία.

– Επίσης, το δωρεάν εισιτήριο στάθμευσης είναι διαθέσιμο μέσω ηλεκτρονικής μορφής από τη mobile εφαρμογή flowbird η οποία είναι διαθέσιμη για android και IOS.

Ενημερώνουμε ότι τα παρκόμετρα βρίσκονται στα εξής 5 σημεία:

  1. Έξω από το Δημαρχείο της Ραφήνας (Αραφηνίδων Αλών)
  2. Στο Δημοτικό Γήπεδο Ραφήνας (συμβολή Αραφηνίδων Αλών και Χρήστου Μάντικα)
  3. Στη συμβολή των οδών Αραφηνίδων Αλών και Ακτής Ανδρέα Παπανδρέου
  4. Στην πλατεία Ραφήνας (έναντι της πιάτσας των ταξί)
  5. Πίσω από τον ΟΤΕ

Μέριμνα του Δήμου μας η διευκόλυνση όλων των πολιτών ειδικά μέσα στη δύσκολη θερινή περίοδο, με παράλληλο στόχο την ενίσχυση των επιχειρηματιών και της τοπικής οικονομίας.

Τελευταία Νέα