Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2026 | 09:37
ΑρχικήΑττικήΔυτική ΑττικήΔήμος Μεγαρέων: Ανοίγει ο δρόμος προς τη Νέα Πέραμο στον ισόπεδο κυκλικό...

Δήμος Μεγαρέων: Ανοίγει ο δρόμος προς τη Νέα Πέραμο στον ισόπεδο κυκλικό κόμβο και στη γέφυρα προς Βαρέα

newsroom |

Ο Δήμος Μεγαρέων ενημέρωσε ότι το έργο θα δοθεί στην κυκλοφορία πριν τις 25 Ιουνίου

Έπειτα από μεγάλη ταλαιπωρία για τους κατοίκους και επισκέπτες των Μεγάρων, φαίνεται να ολοκληρώνεται λίγο πριν τις εθνικές εκλογές (25 Ιουνίου), το οδικό τμήμα στον ισόπεδο κυκλικό κόμβο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου.

Αυτό σημαίνει ότι θα απελευθερωθεί η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς τη Νέα Πέραμο και θα αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων προς την παραλία της Βαρέας, στη γέφυρα της ΠΕΟΑΚ, στο τέλος της 28ης Οκτωβρίου στα Καμίνια.

Όπως ενημέρωσε ο Δήμος Μεγαρέων, «ύστερα από νέα παρέμβαση του δημάρχου Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων με το υπ’ αριθμ. Β/Ε2/Φ4.7/179624 / 6 Ιουνίου 2023 έγγραφο, ενημέρωσε τον δήμαρχο αναφέροντας τα εξής:

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας μας και με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών και των χρηστών του οδικού δικτύου της περιοχής αρμοδιότητός σας, σας ενημερώνουμε ότι κυκλοφορία επί της ΠΕΟ στο τμήμα Μέγαρα – Νέα Πέραμος, που διέρχεται κάτω από τον αυτοκινητόδρομο δια του Τεχνικού Κάτω Διάβασης Κ007 (και στον ισόπεδο κυκλικό κόμβο) και η κυκλοφορία της τοπικής οδού, που διέρχεται κάτω από τον αυτοκινητόδρομο διά του Τεχνικού Κάτω Διάβασης Κ013 θα αποκατασταθεί έως 24 Ιουνίου 2023 πριν τις επαναληπτικές εθνικές εκλογές».

Τελευταία Νέα