Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023 | 16:31
Αρχική Αττική Αθήνα Δήμος Αθηναίων: Αποζημιώσεις στους ιδιοκτήτες οχημάτων από τις πτώσεις δέντρων

Δήμος Αθηναίων: Αποζημιώσεις στους ιδιοκτήτες οχημάτων από τις πτώσεις δέντρων

newsroom |

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από σήμερα, Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση αποζημίωσης προς την αρμόδια Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Αθηναίων

Όπως ενημέρωσε ο Δήμος Αθηναίων, ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης έδωσε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες, να αντιμετωπίζουν κατά προτεραιότητα, τις αιτήσεις αποζημίωσης που έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν δημότες για οχήματα που υπέστησαν ζημιές από την πτώση δέντρων και κλαδιών, μετά την πρόσφατη κακοκαιρία.

Σημειώνεται ότι προϋπόθεση για την υποβολή των αιτήσεων είναι τα οχήματα να βρίσκονταν σταθμευμένα είτε σε κοινόχρηστο χώρο, είτε σε οδικό δίκτυο αρμοδιότητας του Δήμου Αθηναίων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από σήμερα, Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους προς την αρμόδια Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Αθηναίων, στη διεύθυνση d.pras.ast.panidas@athens.gr ή να απευθύνονται στη Διεύθυνση Πρωτοκόλλου του Δήμου (Λιοσίων 22 – 2ος όροφος).

Αμέσως μετά την παραλαβή της αίτησης, η Διεύθυνση Πρασίνου θα ζητήσει από τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Τελευταία Νέα