Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 | 08:09
Αρχική Αττική Δυτική Αττική Δήμος Ασπροπύργου: Έναρξη εγγραφών για τα τμήματα εκμάθησης ρωσικών

Δήμος Ασπροπύργου: Έναρξη εγγραφών για τα τμήματα εκμάθησης ρωσικών

newsroom |

Οι αιτήσεις εγγραφών θα διαρκέσουν από 5 έως 30 Σεπτεμβρίου

Ξεκινούν σήμερα, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, οι εγγραφές για τα τμήματα εκμάθησης της ρωσικής γλώσσας, για πολίτες ηλικίας οκτώ ετών και άνω.

Πιο συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους (συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες), ηλεκτρονικά στη διεύθυνση tsoleridi.m@aspropyrgos.gr, από τις 5 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου. Η αίτηση είναι αναρτημένη στον επίσημο ιστότοπο του Δήμου Ασπροπύργου στην κατηγορία υπηρεσίες δημοτών: https://www.dimosaspropyrgou.gr/ypiresies-dimoton/.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος Ασπροπύργου, πληροφορίες δίνονται και τηλεφωνικά: 2132006514, 2132006542.

Τα τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων θα λειτουργήσουν, όπως πάντα, κάθε Σάββατο, στο 3ο Γυμνάσιο Ασπροπύργου (Νίκης & Αθανασίου Τσίγκου – Γερμανικά). Δεδομένου του ενδιαφέροντος που υπάρχει, από κάθε γωνιά της Αττικής, ο Δήμος Ασπροπύργου υπογραμμίζει ότι υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής και παρακολούθησης των μαθημάτων και σε μη δημότες του Ασπρόπυργου.

Οι εξετάσεις για την απόκτηση αναγνωρισμένων από το ΑΣΕΠ πιστοποιητικών γλωσσομάθειας, θα γίνουν σύμφωνα με ανακοίνωση του Ρωσικού Πολιτιστικού και Επιστημονικού Κέντρου Αθηνών, με το οποίο υπάρχει συνεργασία, υπό την αιγίδα του κορυφαίου κρατικού Πανεπιστημίου του Μ.Β. Λομονόσοφ της Μόσχας (MGU) και τις κατευθύνσεις αυτού.

Τέλος, ο Δήμος Ασπροπύργου ενημερώνει ότι κατά τη διεξαγωγή των μαθημάτων θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και πρωτόκολλα ασφαλείας που απαιτούνται για την προφύλαξη της υγείας των μαθητών από την πανδημία του κορωνοϊού.

Τελευταία Νέα