Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023 | 16:11
Αρχική Αττική Βόρεια Προάστια Δήμος Αγίας Παρασκευής: Συνάντηση εργασίας Γ. Μυλωνάκη με τον αναπληρωτή ΥΠΕΣ Θ....

Δήμος Αγίας Παρασκευής: Συνάντηση εργασίας Γ. Μυλωνάκη με τον αναπληρωτή ΥΠΕΣ Θ. Λιβάνιο

newsroom |

Ο νέος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής συναντήθηκε στο ΥΠΕΣ με τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό – Τι συζητήθηκε

Συνάντηση εργασίας με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Θοδωρή Λιβάνιο, είχε σήμερα, Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, ο νεοκλεγείς δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Μυλωνάκης.

Επί τάπητος τέθηκε μία σειρά ζητημάτων που αφορούν την πόλη της Αγίας Παρασκευής και ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η διατήρηση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης «Αλέκος Κοντόπουλος» ως Νομικό Πρόσωπο του Δήμου, η αξιοποίηση του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου «Σταύρος Κώτσης» και η δημιουργία του Αθλητικού Κέντρου στα Πευκάκια. Επίσης, διασφαλίστηκε ότι η αύξηση του κόστους μισθοδοσίας του δήμου θα καλυφθεί από το κράτος, μέσω έκτακτης χρηματοδότησης.

Αμέσως μετά τη συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, ο κ. Μυλωνάκης δήλωσε:

«Είχα σήμερα μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πρώτη συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο, με τον οποίο είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε εκτενώς αρκετά σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Αγίας Παρασκευής. Ο κ. υπουργός, ο οποίος, έδειξε να έχει πολύ καλή γνώση των θεμάτων της πόλης, αλλά και τη βούληση να συνεισφέρει -στο μέτρο των αρμοδιοτήτων του- στη θετική διαχείρισή τους.

Η νέα δημοτική αρχή, η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα την 1η Ιανουαρίου 2024, είναι αποφασισμένη να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα και να αξιοποιεί κάθε διαθέσιμη ευκαιρία για την ανάπτυξη της πόλης και την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Στο πλαίσιο αυτό, θα είμαστε σε διαρκή επαφή με τους αρμόδιους υπουργούς, διεκδικώντας ό,τι καλύτερο μπορούμε για να αλλάξουμε την Αγία Παρασκευή».

 Ακολουθήστε το attica24 σε FacebookTwitterInstagram και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα