Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 | 01:55
Αρχική Υγεία Διαδικτυακή εκδήλωση για τον εμβολιασμό των μαθητών - Πού μπορείτε να υποβάλετε...

Διαδικτυακή εκδήλωση για τον εμβολιασμό των μαθητών – Πού μπορείτε να υποβάλετε ερωτήσεις

newsroom |

Οι καθηγήτριες Παιδιατρικής, Μαρία Θεοδωρίδου και Βάνα Παπαευαγγέλου, θα ενημερώσουν γονείς και εκπαιδευτικούς για τον εμβολιασμό στη μαθητική κοινότητα

Σε διαδικτυακή εκδήλωση, με στόχο την ενημέρωση μαθητών και γονέων για τα οφέλη του εμβολιασμού στις ηλικίες 12-17 ετών κατά της νόσου του κορωνοϊού, διοργανώνει το υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, στις 16:00.

Η ομότιμη καθηγήτρια Παιδιατρικής και πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου και η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας, Βάνα Παπαευαγγέλου, θα απαντήσουν σε απορίες γονέων σχετικά με τον εμβολιασμό των παιδιών τους.

Τα ερωτήματα θα μπορούν να υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους από σήμερα, Δευτέρα 20/9, έως και αύριο Τρίτη 21/9 στις 14:00, στη φόρμα https://forms.gle/7qVHt6NfTASWHxCw5.

Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές και μαθήτριες, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος, από το κανάλι του υπουργείου Παιδείας στο YouTube, αλλά και από το λογαριασμό του στο Facebook.

Όπως σημειώνεται από το υπουργείο Παιδείας, η εν λόγω εκδήλωση εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο κυβερνητικών δράσεων ευαισθητοποίησης, επιστημονικής ενημέρωσης και παρότρυνσης των γονέων να εμβολιάσουν τα παιδιά τους, ηλικίας 12 ετών και άνω, με στόχο την πληρέστερη θωράκιση της υγείας τους όσο και της δια ζώσης μαθησιακής διαδικασίας.

Τελευταία Νέα