Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023 | 17:12
Αρχική Αττική Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ την Παρασκευή - Νέα στάση εργασίας

Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ την Παρασκευή – Νέα στάση εργασίας

newsroom |

Συνεχίζουν για πέμπτη ημέρα τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ, ζητώντας ασφαλείς και ποιοτικές δημόσιες μαζικές μεταφορές

Σε νέα στάση εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς της πρωτεύουσας και συγκεκριμένα στα λεωφορεία και τρόλεϊ, την Παρασκευή 7 Απριλίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των εργαζομένων στον ΟΑΣΑ, δεν θα εκτελούνται δρομολόγια από τις 11 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι.

Κανονικά αναμένεται να λειτουργήσουν τα λεωφορεία στις γραμμές οι οποίες έχουν ανατεθεί στα ΚΤΕΛ.

Στη σχετική ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ αναφέρεται: «Απαιτούμε, συγκοινωνίες ασφαλείς, σύγχρονες, ποιοτικές, με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή.

Απαιτούμε να τηρηθούν οι δεσμεύσεις της διοίκησης και της κυβέρνησης όσον αφορά τις νομοθετικές ρυθμίσεις προς τους εργαζόμενους».

Η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, σε ανακοίνωσή της, ζητά μονιμοποίηση μέτρων προστασίας και ασφάλειας και νομοθετικές ρυθμίσεις σε ό,τι αφορά τους εργαζόμενους. 

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται από την εφαρμογή της τηλεματικής, καθώς και από το πληροφοριακό κέντρο 11185.

Τελευταία Νέα