Πέμπτη, 16 Απριλίου 2026 | 03:03
ΑρχικήΑττικήΒόρεια ΠροάστιαΧαλάνδρι: Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Παπανικολή λόγω καθίζησης του οδοστρώματος

Χαλάνδρι: Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Παπανικολή λόγω καθίζησης του οδοστρώματος

newsroom |

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» αφήνει πίσω της πολλά προβλήματα σε περιοχές της Αττικής και σε ολόκληρη τη χώρα

Υποχώρησε το οδόστρωμα σε τμήμα της οδού Παπανικολή στο Χαλάνδρι, το απόγευμα της Παρασκευής, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης και της κακοκαιρίας που έπληξε το τελευταίο διήμερο την Αττική.

Για το λόγo αυτό, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Παπανικολή, στο ρεύμα προς Χαλάνδρι, από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Ζαν Μωρεάς.

Κατάρρευση μπαλκονιού πολυκατοικίας το πρωί

Νωρίτερα, το πρωί της Παρασκευής και πάλι στην πόλη του Χαλανδρίου σήμανε συναγερμός καθώς κατέρρευσε μπαλκόνι πολυόροφης πολυκατοικίας, στην οδό Κουρτέση 27.

Το μπαλκόνι κατέπεσε ακριβώς στον από κάτω όροφο, ενώ για λόγους ασφαλείας έκλεισε και ο δρόμος.

Την ώρα που σημειώθηκε το περιστατικό απουσίαζε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού. Ευτυχώς δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός. Η πολυκατοικία εκκενώθηκε ώστε να εξεταστεί η στατικότητα του κτιρίου.

Η πτώση προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση του Δήμου Χαλανδρίου. Αν και ο δήμος δεν εμπλέκεται άμεσα στη συγκεκριμένη περίπτωση, επί τόπου έσπευσαν μηχανικοί της Τεχνικής Υπηρεσίας, καθώς και η Πολεοδομία της Αγίας Παρασκευής, αλλά και ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος.

Μάλιστα, ο Δήμος Χαλανδρίου ήρθε σε συμφωνία με ξενοδοχείο της περιοχής και εξασφάλισε στέγη για τις οικογένειες της πολυκατοικίας.

Τελευταία Νέα