Πέμπτη, 16 Απριλίου 2026 | 00:26
ΑρχικήΑττικήΒόρεια ΠροάστιαΧαλάνδρι: Αστυνομικοί εγκατέλειψαν περιπολικό μετά από επίθεση Ρομά

Χαλάνδρι: Αστυνομικοί εγκατέλειψαν περιπολικό μετά από επίθεση Ρομά

newsroom |

Συνελήφθησαν τρία άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια, οδηγήθηκαν στις δικαστικές αρχές και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα.

Επίθεση με πέτρες έξω από καταυλισμό Ρομά στο Χαλάνδρι δέχθηκε περιπολικό της Άμεσης Δράσης, το οποίο έσπευσε στο σημείο μετά από σήμα που έλαβε για διατάραξη.

Ειδικότερα, μετά από σήμα για διατάραξη που ελήφθη από το Κέντρο Επιχειρήσεων, περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίου έφτασε έξω από τον καταυλισμό Ρομά στην οδό Σαρανταπόρου. Εκεί, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το περιπολικό δέχθηκε επίθεση με πέτρες και ξύλα από άτομα του καταυλισμού.

Η ΕΡΤ έφερε στη δημοσιότητα βίντεο από επιχείρηση αστυνομικών να ανακτήσουν περιπολικό, το οποίο είχε εγκαταλείψει το πλήρωμα του, με τους δύο αστυνομικούς να κινούνται προς διαφορετικές κατευθύνσεις για να σωθούν. Αμέσως έσπευσαν στο σημείο ενισχύσεις με δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ Βορειοανατολικής Αττικής και της ΟΠΚΕ, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν τους συναδέλφους τους και να τους μεταφέρνουν σε ασφαλές σημείο.

Κατόπιν, συνελήφθησαν τρία άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια, οδηγήθηκαν στις δικαστικές αρχές και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα.

• Ακολουθήστε το attica24 σε FacebookTwitterInstagram και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα