Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 | 20:08
Αρχική Οικονομία Αττική Οδός: Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Β. Χαλκιάς

Αττική Οδός: Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Β. Χαλκιάς

newsroom |

Μία ημέρα μετά τις εικόνες χάους που κατεγράφησαν στον αυτοκινητόδρομο της Αττικής Οδού, με εγκλωβισμένους επί ώρες χιλιάδες οδηγούς

Την παραίτησή του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας «Αττικές Διαδρομές», που έχει αναλάβει τη λειτουργία και συντήρηση της Αττικής Οδού, υπέβαλε σήμερα ο Βασίλης Χαλκιάς.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται μία ημέρα μετά τις τριτοκοσμικές εικόνες που σημειώθηκαν στην Αττική Οδό κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Ελπίς», με χιλιάδες οδηγούς να εγκλωβίζονται επί ώρες μέσα στον αυτοκινητόδρομο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας:

«Στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., που συνεδρίασε εκτάκτως, σήμερα, Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, ο κ. Βασίλειος Χαλκιάς, Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, από την ίδρυσή της το 1999, υπέβαλλε την παραίτησή του.

Όπως δήλωσε ο κ. Χαλκιάς στην επιστολή του «Προ ολίγου διασφαλίστηκε η ασφαλής απομάκρυνση και των τελευταίων ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό. Ως όμως προϊστάμενος ενός ολόκληρου μηχανισμού αισθάνομαι την ανάγκη να διευκολύνω την εταιρεία και να υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου ευχόμενος τα καλύτερα στον αντικαταστάτη μου. Ήταν τιμή μου που υπηρέτησα τις ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. σε αυτό το εμβληματικό έργο της Αττικής Οδού».

Το Διοικητικό Συμβούλιο αφού ευχαρίστησε τον κ. Β. Χαλκιά για την 20ετή του προσφορά στην εταιρεία έκανε δεκτή την παραίτησή του και αποφάσισε την ανάληψη και άσκηση των καθηκόντων του κ. Β. Χαλκιά, από τον κ. Αριστοφάνη Παπαδημητρίου, Διευθυντή Κυκλοφορίας της εταιρείας, μέχρι την επιλογή νέου Διευθύνοντος Συμβούλου».

Τελευταία Νέα