Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 | 00:54
Αρχική Αττική Δυτική Αττική Ασπρόπυργος: Διάθεση microchips για δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα από το Δημοτικό Κτηνιατρείο

Ασπρόπυργος: Διάθεση microchips για δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα από το Δημοτικό Κτηνιατρείο

newsroom |

Η νέα πρωτοβουλία του Δήμου Ασπροπύργου ξεκινά από τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου

Στη διάθεση microchips, προκειμένου όσοι κάτοικοι του Δήμου Ασπροπύργου επιθυμούν να σημάνουν ηλεκτρονικά τα κατοικίδια τους, με το ελάχιστο δυνατό κόστος, προχωρά από τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου η δημοτική αρχή.

Συγκεκριμένα, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, Θεμιστοκλής Τσίγκος, στο πλαίσιο της πολιτικής του Δήμου Ασπροπύργου, αναφορικά με τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς, προχώρησε σε ενημέρωση σχετικά με τη νέα αυτή πρωτοβουλία, η οποία αφορά όσους πολίτες διαμένουν εντός των διοικητικών ορίων του Ασπροπύργου.

Η συγκεκριμένη ενεργεία θα πραγματοποιείται από συμβεβλημένο κτηνίατρο στο Δημοτικό Κτηνιατρείο, επί της οδού Αχαρνών 3.

Όπως τονίζεται σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η δημοτική αρχή, «ο δήμαρχος Ασπροπύργου, Νίκος Μελετίου, ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΕΔΕ, έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για το νομικό περιεχόμενο που πρέπει να διέπει την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Με την παραπάνω ενέργεια αποδεικνύεται στην πράξη η ενεργός πολιτική του Δήμου για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς».

Για περισσότερες πληροφορίες και για τον καθορισμό ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο του αρμόδιου αντιδημάρχου, στα τηλέφωνα: 2132006455 – 59.

Τελευταία Νέα