Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023 | 16:02
Αρχική Αττική Νότια Προάστια Αργυρούπολη: Την Κυριακή (17/9) ο φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου "OPEN DOOR RUN"

Αργυρούπολη: Την Κυριακή (17/9) ο φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου “OPEN DOOR RUN”

newsroom |

Αγώνας δρόμου 5 και 10 χλμ., όπως και παιδικός αγώνας / ΑΜΕΑ, για την ενίσχυση του προγράμματος Θεραπευτικής Κολύμβησης της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών «ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ»

Η Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών «ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ» διοργανώνει την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, για τέταρτη φορά, τον φιλανθρωπικό αγώνα “OPEN DOOR RUN”, σε συνεργασία με τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Ο αγώνας “OPEN DOOR RUN” έχει εξελιχθεί σε έναν θεσμό, καθώς πέρα από την οικονομική υποστήριξη που προσφέρει στο έργο της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών «ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ», επιτυγχάνει έναν ακόμα πιο σημαντικό σκοπό: να δώσει στο ευρύτερο κοινό την ευκαιρία να έρθει πιο κοντά μας και να γνωρίσει τις απέραντες δυνατότητες των υπέροχων παιδιών.

Τα έσοδα από τον φετινό αγώνα θα διατεθούν για την ενίσχυση του προγράμματος Θεραπευτικής Κολύμβησης.

Το πρόγραμμα λειτουργεί σε κλειστή θερμαινόμενη πισίνα στην «ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ» και εξυπηρετεί κάθε εβδομάδα τουλάχιστον 70 παιδιά και ενήλικες με εγκεφαλική παράλυση, προσφέροντάς τους κινητική ελευθερία, μυϊκή ενδυνάμωση, αυτοπεποίθηση και απεριόριστη χαρά.

Το πρόγραμμα του “Open Door Run” περιλαμβάνει αγώνες δρόμου των 10 και 5 χλμ. για τους ενήλικες και των 800 μ. για τα παιδιά.

Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το πρωί της Κυριακής (17/9)

Σημειώνεται ότι λόγω της διεξαγωγής του φιλανθρωπικού αγώνα δρόμου (10 και 5 χλμ.), το πρωί της Κυριακής (17/9), θα τεθούν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία σε δήμους των νοτίων προαστίων της Αττικής.

Όπως αναφέρεται σε ενημέρωση της Τροχαίας:

«Λόγω διεξαγωγής φιλανθρωπικού Αγώνα Δρόμου 5 & 10 km την Κυριακή 17-9-2023 και ώρες 09:00 έως 12:00 θα πραγματοποιηθούν προσωρινές, τμηματικές και σταδιακές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα, που θα λάβει χώρα σε οδούς περιοχής του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, ως εξής:

– Εκκίνηση από κτίριο της “ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ” επί της Λ. Μ. Γερουλάνου συνέχεια Ηλεκτρουπόλεως, Λ. Κύπρου, Τριπόλεως (κολυμβητήριο Αργυρούπολης), Αναστάσεως, Τριπόλεως, Αθ. Διάκου, Ριζούντος, Ερμού, Ξάνθου, Τύχης, Μ. Γερουλάνου, τερματισμός στο κτίριο της “Πόρτα Ανοικτή”.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων».

• Ακολουθήστε το attica24 σε FacebookTwitterInstagram και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα