Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 | 01:21
Αρχική Αττική Δυτικά Προάστια Ανοίγει τις πύλες της η 18η Ανθοκομική Έκθεση Αιγάλεω

Ανοίγει τις πύλες της η 18η Ανθοκομική Έκθεση Αιγάλεω

newsroom |

Από τις 20 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου στο Άλσος Αιγάλεω (Μπαρουτάδικο)

Αντίστροφη μέτρηση για την 18η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Αιγάλεω, καθώς από την προσεχή Παρασκευή, 20 Μαΐου και έως τις 5 Ιουνίου, το καταπράσινο Άλσος Αιγάλεω (Μπαρουτάδικο) φοράει τα γιορτινά του και περιμένει το κοινό μέσα σε μια πανδαισία χρωμάτων να απολαύσει μια μεγάλη γιορτή λουλουδιών, φυτών, δέντρων και θάμνων, με τη συμμετοχή δεκάδων παραγωγών και εκθετών.

Οι επισκέπτες της ανθοκομικής έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες φυτά, δέντρα, θάμνους, γλάστρες, συστήματα αυτόματου ποτίσματος, λιπάσματα, φυτοφάρμακα, έπιπλα κήπου, σιντριβάνια και βιβλία κήπου και φυσικά να πάρουν τις κατάλληλες συμβουλές από τους γεωπόνους του Δήμου Αιγάλεω.

«Η Έκθεση επιστρέφει μετά από δύο χρόνια και εντάσσεται στο πλαίσιο μιας ευρύτερης πολιτικής που θέτει πάντα ως προτεραιότητα τη διατήρηση και ενίσχυση του αστικού και περιαστικού πρασίνου της πόλης μας. Τα λουλούδια, τα φυτά και το πράσινο ομορφαίνουν τη ζωή μας, αναβαθμίζουν το βιοτικό μας επίπεδο και την ποιότητα του περιβάλλοντος», υπογραμμίζει στο μήνυμά του ο δήμαρχος Αιγάλεω, Γιάννης Γκίκας.

Τα εγκαίνια της 18ης Ανθοκομικής Έκθεσης Αιγάλεω, που θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 έως τις 22:00 με ελεύθερη είσοδο, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 21 Μαΐου στις 20:00.

Τελευταία Νέα