Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 | 22:16
Αρχική Αττική Δυτική Αττική Άνω Λιόσια: Βρέθηκε σφαίρα σε βρεφονηπιακό σταθμό

Άνω Λιόσια: Βρέθηκε σφαίρα σε βρεφονηπιακό σταθμό

newsroom |

Ανησυχία σε γονείς και εκπαιδευτικούς – Η είδηση φέρνει στις μνήμες το τραγικό περιστατικό της απώλειας του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα σε δημοτικό σχολείο στο Μενίδι

Βολίδα σφαίρας εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης μέσα σε βρεφονηπιακό σταθμό, στα Άνω Λιόσια, γεγονός που έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία σε γονείς και εκπαιδευτικούς.

Όπως μετέδωσαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί MEGA και ALPHA, στις 11:30 το πρωί της Πέμπτης, εντοπίστηκε από άνθρωπο που εργάζεται στον τομέα της καθαριότητας μία βολίδα σφαίρας σε κλιμακοστάσιο που οδηγεί στην κουζίνα του βρεφονηπιακού σταθμού του ΟΑΕΔ, στην οδό Καλλικράτους 16.

Ευτυχώς, δεν υπήρξε τραυματισμός κάποιου από τα 25 παιδιά που φιλοξενούνται καθημερινά στο συγκεκριμένο βρεφονηπιακό σταθμό.

Ήδη, οι αστυνομικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα, έτσι ώστε να διαπιστωθεί πότε και πώς ακριβώς σημειώθηκε το περιστατικό και πώς η σφαίρα βρέθηκε στον συγκεκριμένο χώρο.

Η είδηση αυτή επαναφέρει στις μνήμες όλων μας την τραγική απώλεια του 11χρονου Μάριου Σουλούκου, που πριν από τέσσερα χρόνια έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα, στις Αχαρνές.

Τελευταία Νέα